ΗΜΑΘΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπράβο και στον Τσαβδαρίδη που πανηγυρίζει για τις ενέργειες που έκανε να μεταφερθεί το Ειρηνοδικείο Αλεξάνδρειας στην Νάουσα

Μπράβο και στον Τσαβδαρίδη που πανηγυρίζει για τις ενέργειες που έκανε να μεταφερθεί το Ειρηνοδικείο Αλεξάνδρειας στην Νάουσα

Με ανακοίνωση του ο κ. Τσαβδαρίδης μας ενημερώνει για τη δικαίωσή του να φύγει το Ειρηνοδικείο Αλεξάνδρειας και να μεταφερθεί στην Νάουσα και το εκεί Ειρηνοδικείο να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο.
Μάλιστα, μας ενημερώνει ότι το θέμα αυτό το είχε θέσει από τις 14 Φεβρουαρίου στον  υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη.
Να τον χαίρεται ο Αλεξανδρινός λαός και ιδιαίτερα οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν και αγώνα για να τον εκλέξουν.
Τέτοιους εκπροσώπους χρειάζεται ο λαός!

Διαβάστε και το δελτίο τύπου του.

Δικαιώνεται ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου της Νάουσας σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο

Δικαίωση αποτελεί για τον Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη η αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Νάουσας σε περιφερειακό Πρωτοδικείο, όπως αυτή προβλέπεται στο σχέδιο νόμου «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης» το οποίο ήδη είναι στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση.

Το συγκεκριμένο αίτημα ο κ. Τσαβδαρίδης το είχε θέσει στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ήδη από τις 14 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο, με τον Βουλευτή Ημαθίας να τονίζει από τότε την ανάγκη αναβάθμισης της Ημαθίας στον Νέο Δικαστικό Χάρτη με στόχο την ταχύτερη απονομής της Δικαιοσύνης καθώς και την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των Δικαστηρίων.

Η άμεση δε ανταπόκριση του κ. Φλωρίδη στα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο κ. Τσαβδαρίδης πιστοποιεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμιστικές τομές με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη με κυρίαρχες αυτών τη θωράκιση της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Απάντηση