ΗΜΑΘΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εύγε στον Γκυρίνη που το κατάφερε και αυτό..

Εύγε στον Γκυρίνη που το κατάφερε και αυτό..

Εύγε στον κ. Γκυρίνη αλλά και στους βουλευτές Ημαθίας που παρόλο που και οι τρεις έχουν καταγωγή από την Αλεξάνδρεια κατάφεραν, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να διώξουν το Ειρηνοδικείο της Αλεξάνδρειας και να χαθεί ακόμη μια δημόσια υπηρεσία από αυτόν τον τόπο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εδώ βέβαια, μιλάμε, για την πλήρη ανικανότητα του δημάρχου διότι από την στιγμή που υπάρχει μια διοικητική μεταρρύθμιση στα δικαστήρια της χώρας θα έπρεπε άμεσα να κινηθεί, να ενεργοποιήσει τους βουλευτές  ώστε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε και με μόνο το πλεονέκτημα της γεωγραφικής θέσης της Αλεξάνδρειας, θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο του επιχείρημα ώστε αυτή η υπηρεσία να μείνει εδώ και όχι να μεταφερθεί στην Νάουσα.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Γκυρίνης μετά και από αυτό έχει κατάφερε το ακατόρθωτο. Από πόλη που παρέλαβε το 2014 να την “αναβαθμίσει” το 2024 σε επίπεδο ενός μικρού Περιφερειακού χωριού,
Προφανώς, αυτό θα ήταν το όραμά του.

Επειδή όμως το όραμα και τα όνειρα των δημοτών του δήμου δεν είναι να ζουν σε μια πόλη – χωριό και σε έναν υποβαθμισμένο δήμο, ευχόμαστε τουλάχιστον αυτό να είναι το τελευταίο και επιτέλους ας ενεργοποιηθεί ο ίδιος και η διοίκησή του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Άλλωστε θα του υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές του 2019 την πρώτη Κυριακή ο λαός του έδωσε λίγο κάτω από το 27% και την δεύτερη Κυριακή για μισή ώρα χαμένο και στο τέλος για λίγους ψήφους δήμαρχος, ενώ το 2024 κίνησε γη και ουρανό δικαστικά να της αποφύγει. Γι αυτό λοιπόν έστω και για την υστεροφημία του ας διοικήσει, όπως άλλωστε και πολλοί φίλοι του, του το επισημαίνουν

Βεβαίως, μπράβο στη διοίκηση του δήμου Νάουσας που με μειονέκτημα την γεωγραφική τοποθεσία, αλλά και την αργία που τότε κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του δημάρχου κ. Κουτσογιάννη και με μοναδικό πλεονέκτημα  την μισή καταγωγή του κ. Τσαβδαρίδη από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας κατάφερε και αναβάθμισε την περιοχή της Νάουσας όπου γίνεται η έδρα του Περιφερειακού Πρωτοδικείου Ημαθίας.

 

 

 

 

 

Απάντηση