ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΥΓΕΙΑΣ

Εδώ και τώρα: ο ωριλάς Κωστόπουλος Γ. περιγράφει την εμπειρία του από τον κορωνοϊό και μιλά για τα εμβόλια και το φάρμακο (βίντεο)

Στην εκπομπή Εδώ και Τώρα και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν καλεσμένος την Τριτη 23 Φεβρουαρίου ο ωτορινολαρυγγολόγος απο την Κατερίνη Κωστόπουλος Γιώργος.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τον κορωνοϊό και όσον αφορά τα εμβόλια τόνισε ότι τα εγκρίνει, όλοι πρέπει να εμβολιαστούν γιατί είναι ασφαλή. Είναι αισιόδοξος με τον εμβολιασμό και πιστεύει ότι εάν εμβολιαστούν όλοι και πετάξουν τις μάσκες θα επανέλθουμε ξανά στην κανονική ζωή.

Επίσης, σχετικά με τον μεταλλαγμένο ιό είπε, οτι μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπτώματα είναι λίγο πιο βαριά και μεταδίδονται πιο γρήγορα.

Σχετικά με το φάρμακο για τον κορωνοϊό είπε, ότι το Ισραήλ προτείνει κάποιο φάρμακο σε σπρέι και πιστεύει, ότι θα βγει γρήγορα το φάρμακο. Ωστόσο,  μέχρι στιγμής  το καλύτερο είναι το εμβόλιο ώστε να μην υπάρχει μεγάλη μετάδοση του ιού.

Οι μάσκες και ιδιαίτερα οι διπλές μάσκες, είναι της άποψης, ότι ωφελούν γιατί εμποδίζουν  να περάσει ο αέρας των μικροβίων.

Ο κορωνοϊός επηρεάζει την όσφρηση και τη γεύση γιατί ο ιός περνά πρώτα από τα νευρικά κύτταρα της όσφρηση και της γεύσης.

Τέλος, ο γιατρός περιέγραψε την εμπειρία του από τον κορωνοϊό, πως το βίωσε ο ίδιος και ποια νοσηλεία του παρείχαν τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε. 

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση