Ομιλία για πρόληψη καρκίνου στο Αγγελοχώρι

Ο Δήμος Νάουσας  στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει με την ένταξη του στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειων Πόλεων διοργάνωσε την Κυριακή 20 Μαρτίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας Άγιο Παρθένιο ομιλία με θέμα: «Η Μόνη επάρατη νόσος είναι η άγνοια», Ενημέρωση- Πρόληψη- Έγκαιρη Διάγνωση. Ο καρκίνος δεν αφορά όσους νοσούν, αφορά όλους μας!

 

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο πρώην Δημαρχείο Ειρηνούπολης.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρίζο Κωνσταντίνο ( ουρολόγος) ο οποίος ανέλυσε εμπεριστατωμένα το θέμα. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με το μουσικό σχήμα «ΚΙΒΩΤΟΣ».

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοτική σύμβουλος κ. Στέλλα Αραμπατζή υπεύθυνη του Δήμου για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Δάγγας και η Πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Άγιος Παρθένιος κ. Μαρίνα Ψωμιάδου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η κ Χατζηκυριάκου Μαρία, σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου που συνέβαλε στη διοργάνωση, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πλήθος κόσμου. Μετά την ομιλία και το μουσικό συγκρότημα ακολούθησε κέρασμα στο μαγαζί Layal προσφορά του ιδιοκτήτη κ.Γιώργου Χατζή.

αρχείο λήψης αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (1)

Απάντηση