Λευκό μολύβι ματιών! Πως να φορέσεις σωστά το No1 μυστικό για μεγάλα μάτια και έντονο βλέμμα…

Ποια γυναίκα δεν θέλει μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και γατίσιο βλέμμα; Ποσες απο εμάς δεν έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να καταφέρουμε αυτον τον εκρηκτικό συνδυασμό.Απο eyeliner μέχρι απίστευτες ποσότητες mascara.
Τίποτα απο αυτά όμως,δεν είναι τόσο απαραίτητο και αποτελεσματικό,όσο το…λευκό μολύβι ματιών!

Το λευκό μολύβι δεν είναι απαγορευτικό για καμία γυναίκα,φωτίζει το πρόσωπο μας και μας δίνει ανεπανάληπτη φρεσκάδα!

Ιδανικός συνδυασμός για το λευκό μολύβι ματιών είναι τα μελί ματια,τα καστανοπράσινα,τα γαλαζοπράσινα,τα γκρι,τα πράσινα και τα γαλάζια.
Εαν το χρώμα των ματιών σας είναι σκούρο καστανό ή μαυρο,καλό είναι να επιλέξετε ένα μπεζ μολύβι για να μην κάνει μεγάλη αντίθεση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λευκό μολύβι και σε ένα καθημερινό μακιγιάζ για το γραφείο,απλά και μόνο,κάνοντας μια γωνία στο εσωτερικό μέρος του ματιού.Ετσι θα δώσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα σας!
white

Στην περίπτωση που τα μάτια σας έχουν ήδη αμυγδαλωτό σχήμα,το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τονίσετε προσθέτοντας λευκό μολύβι στις ρίζες των κάτω βλεφάρων.
Fall / Winter 2011-2012

Σε όποια άλλη περίπτωση,χρησιμοποιήστε το λευκό μολύβι,όπως κάθε άλλο μολύβι.Τοποθετήστε το δηλαδή στις ρίζες των άνω και κάτω βλεφάρων ή χρησιμοποιείστε το σαν eyeliner.

white3

Για τις «μαέστρους» του μακιγιάζ,η πρόταση μας είναι να χρησιμοποιήσετε το λευκο μολυβι ως eyeliner στο εξωτερικό μέρος του επάνω βλεφαρου και να κάνετε μια μικρή γραμμη παράλληλα στο κάτω βλέφαρο.Το αποτέλεσμα δεν θα εντυπωσιάσει μόνο τους γύρω σας αλλα και εσάς τις ίδιες!

white4

 

Απάντηση