Κάψτε το λίπος με φυσικές συνταγές

Θέλετε να διάξετε το ανεπιθύμητο λίπος από τα γνωστά σημεία; Κοιλίτσες, ψωμάκια, μπρατσάκια αναδεικνύουν τις διατροφικές σας ατασθαλίες; Μην ανησυχείτε! Η φύση είναι σύμμαχός σας. Δείτε πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε το λίπος με φυσικό τρόπο.

Κισσός από τον κήπο σας

Αν έχετε αναρριχώμενο κισσό στον κήπο σας, κρατήστε 200γρ. από τα φύλλα του, βράστε τα και κάντε ζεστές κομπρέσες στα σημεία που έχει μαζευτεί το ανεπιθύμητο λίπος (ψωμάκια, κοιλιά κ.λπ.).

Άργιλος από τα νησιά του Ιονίου

Η Κέρκυρα και η Κεφαλλονιά φημίζονται για τις παραλίες τους που έχουν αυτές τις φανταστικές αδυνατιστικές πέτρες αργίλου. Αν δεν σας είναι εύκολο να ταξιδέψετε μέχρι εκεί φέτος, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από μαγαζιά με φυσικά προϊόντα ομορφιάς και διατροφής, Εκεί μπορείτε να αγοράσετε άργιλο σε σκόνη.

Αν βρέξετε ένα κομμάτι άργιλο αρχίζει να ρευστοποιείται και μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη αδυνατιστική/συσφυκτική μάσκα για ολόκληρο το σώμα. Απλά τρίψτε με τη βρεγμένη πετσέτα μέχρι να καλύψετε καλά το δέρμα. Όταν στεγνώσει ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ακόμα καλύτερα, αφού αυτή η ωραία λάσπη ρυθμίζει και τη λιπαρότητα. Δείτε ένα άρθρο με πιο αναλυτικές οδηγίες:

 

Αλάτι για την καταπολέμηση του πάχους!

Απολαυστικό αφρόλουτρο και καταπολέμηση του πάχους; Δύο σε ένα συνδυασμός! Αν προσθέσετε στο αφρόλουτρό σας 200 γραμμάρια χοντρό, φυσικό θαλασσινό αλάτι, τότε μεταμορφώνεται σε… αδυνατιστικό! Φροντίστε το νερό να είναι σε χλιαρή θερμοκρασία και να μην μουλιάσετε για περισσότερο από 15 λεπτά. Για να έχετε αποτελέσματα θα πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Μια χαρά!

 

Φυτικό Πήλινγκ Σώματος για Κυτταρίτδα και Τοπικό Πάχος

kapste_tο_lipοs_me_fusikes_suntagesΤο Φυτικό Πήλινγκ Σώματος για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχος με αμυγδαλέλαιο, ζάχαρη, καφέ, κανέλα, φύκια, αλάτι και αιθέριο έλαιο περγαμόντο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.

Η κανέλα και ο καφές είναι θερμαντικά στοιχεία τα οποία αυξάνουν την οξυγόνωση του δέρματος και βοηθούν στο τοπικό κάψιμο του τοπικού λίπους και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Τα φύκια περιέχουν ενεργά συστατικά και πολλά ιχνοστοιχεία όπως φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σελήνιο κ.α. τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα το σώματος να ανανεώσει τα αποθέματα της σε πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία.

Βάλτε το πήλινγκ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιποίησης και διατηρήστε την επιδερμίδα σας νεανική, λαμπερή και σε βάθος ενυδατωμένη.

Οδηγίες Χρήσης

Μετά το μπάνιο, σε βρεγμένη πάντοτε επιδερμίδα, παίρνετε λίγη ποσότητα από το πήλινγκ και κάνετε απαλό μασάζ στο σώμα με κυκλικές κινήσεις, ιδιαίτερα στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα. Έτσι ενεργοποιείται καλύτερα η κυκλοφορία του αίματος. Έπειτα ξεπλένετε με νερό και σπουπίζετε με πετσέτα. Το δέρμα είναι εμφανή αποτοξινωμένο, ενυδατωμένο, μαλακό και ευχάριστα αρωματισμένο.

Η διαδικασία της απολέπισης θα πρέπει να γίνεται πάντοτε σε καθαρό δέρμα και ιδανικά μετά το ντους.

Προσοχή! Δεν χρειάζεται να τρίβετε δυνατά το δέρμα, καθώς υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού, ενώ το ιδανικό θα ήταν το πήλινγκ να εφαρμόζεται το βράδυ, έτσι ώστε, να μην εκτεθεί η επιδερμίδα σας αμέσως στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Απάντηση