«Σήκωσαν» ενάμισι τόνο καυσόξυλα κι έφυγαν!

Tους πρόλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που εντόπισαν τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα φορτωμένα με ενάμισι τόνο κούτσουρα

Έτρεξε, αλλά δεν πρόλαβε τους «κυνηγούς»… καυσόξυλων που ρήμαξαν την επιχείρησή του σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης ο ιδιοκτήτης της! Για καλή του τύχη, όμως, τους πρόλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που εντόπισαν τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα φορτωμένα με ενάμισι τόνο κούτσουρα!

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών μετά την ενημέρωσή τους από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, συνελήφθησαν η 60χρονη γυναίκα και οι δυο άνδρες συνεργοί της, ένας 37χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές και ένας 36χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Τα 1.400 κιλά καυσόξυλα που είχαν «σηκώσει» από τη μάντρα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον επιχειρηματία, ενώ κατασχέθηκαν και τα δυο αυτοκίνητα τους ως μέσα μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

*** Υπερδραστήριος παρά τα… χρονάκια του αποδείχθηκε ένας 67χρονος «κυνηγός» μετάλλων, που τρύπωσε διαδοχικά σε δύο αγροκτήματα στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και ξήλωσε συνολικά 14 μεταλλικούς σωλήνες άρδευσης! Δεν πρόλαβε να διαφύγει με τη λεία του, όμως, γιατί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος,
συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή

Απάντηση