Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και άρπαξε το παιδί τους!

Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας έχουν ξεχυθεί σε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό από το απόγευμα της Τετάρτης, για να εντοπίσουν έναν 34χρονο Αλβανό που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, άρπαξε το ανήλικο παιδί του και εξαφανίστηκε, πιθανότατα με ταξί!

Το άγριο έγκλημα έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της 41χρονης γυναίκας στην Ορμύλια της Χαλκιδικής. Οι περίοικοι άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές της και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την άτυχη μητέρα με τραύματα από μαχαίρι στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος είχε διαφύγει με ταξί παίρνοντας μαζί του το ηλικίας τεσσάρων χρόνων παιδί του και, όπως πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί, εθεάθη για τελευταία φορά στην εθνική οδό Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Για καλό και για κακό, έχουν στηθεί μπλόκα και στις εξόδους προς την Δυτική Μακεδονία, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο 34χρονος να επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα και να καταφύγει στην πατρίδα του

Απάντηση