Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Πάρνηθας: Εντοπίστηκαν οι δύο άντρες και τα τέσσερα παιδιά

Γονείς με τα τέσσερα παιδιά τους είχαν πάει για πεζοπορία στο βουνό, όμως χάθηκαν και τους βρήκε η νύχτα – Εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ

Αίσιο τέλος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη στην χιονισμένη Πάρνηθα το βράδυ του Σαββάτου, όταν αγνοούνταν έξι άνθρωποι, δύο άντρες και τέσσερα παιδιά.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ εντοπίστηκαν σώοι οι δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.

Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ομάδες της ΕΜΑΚ κατόρθωσαν να εντοπίσουν τους αγνοούμενους πριν προχωρήσει η νύχτα και πέσει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία, που ήδη στο βουνό ήταν κάτω από το μηδέν.

Απάντηση