Λεοπάρ Παλτό: Μια παντοτινή αγορά

Λεοπάρ η τέλεια statement εκτύπωση – όπου κι αν αποτυπωθεί το κάθε τι μετατρέπεται σε κάτι ιδιαίτερο, αυτομάτως αποκτά δύναμη, και αψηφώντας τα trends και τα καμώματα της μόδας βρίσκεται σταθερά στην γκαρνταρόμπα με τις basic επιλογές. Στο παρελθόν φορέθηκε από κυρίες υπέρκομψες έως τις υπέρμετρα sexy. Σε όλες έδειξε το ίδιο εκπληκτικά προσθέτοντας του εκείνο το ιδιαίτερο στοιχείο που χρειάζεται μια εμφάνιση για να δείξει επιδέξια και με ενδιαφέρον.

Λεοπάρ Παλτό: Μια παντοτινή αγορά

Το συγκεκριμένο λεοπάρ παλτό φορέθηκε στον επίσημο αρραβώνα της με τον σύζυγος της, αυτό που ακολούθησε όμως ήταν μια πραγματική καταστροφή. Υπολογίζεται στην πορεία ότι περίπου 250.000 λεοπαρδάλεις σφαγιάστηκαν θέλοντας οι γυναίκες να αντιγράψουν το στυλ της. Το ότι φορέθηκε από την τότε Πρώτη Κυρία το λεοπάρ παλτό το κατέταξε κατευθείαν στις iconic επιλογές, με τις συνέπειες όμως που προαναφέρθηκαν. Ο Oleg Cassini αξίζει να σημειωθεί πως όσα κομμάτια του είχαν μείνει δεν τα πούλησε ποτέ και έπαθε μεγάλη οικονομική καταστροφή.

Λεοπάρ Παλτό: Μια παντοτινή αγορά

Το 1973 το Κογκρέσο των ΗΠΑ θέσπισε νόμο που απαγόρευε την εισαγωγή λεοπάρ γούνας. Και εν τω μεταξύ, ο Cassini είχε αρχίσει να αναπτύσσει το εμπόριο της συνθετικής γούνας, με την ελπίδα ότι με τον τρόπο αυτό θα αντικαθιστούσε  την ανάγκη της πραγματική γούνας.

Λεοπάρ Παλτό: Μια παντοτινή αγορά

Χάρη σε αυτές τις εξελίξεις, η ομορφιά της λεοπάρ γούνας κατάφερε να αντέξει και να θεωρείται ένα κομμάτι διαχρονικής αξίας. Η χρωματική παλέτα της – καφέ, χρυσό, μαύρο – ταιριάζει με τα πάντα και επιτρέπει να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε ντουλάπα.

Λεοπάρ Παλτό: Μια παντοτινή αγορά

 

 

Απάντηση