Ανακατατάξεις στον Alpha: Δεν φαντάζεσαι ποιον θα πάρει στην εκπομπή της η Ελένη!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της τηλεοπτικής χρόνιας, όμως, η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει ατζέντα για το 2016 και έχει αρχίσει τον προγραμματισμό της δουλειάς της για την επόμενη χρονιά κι αυτό δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι!

Όπως για διαβάσαμε στο περιοδικό «YOU» το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει το καλοκαίρι του 2016 και η παρουσιάστρια έχει αρχίσει να συζητάει με τους υπεύθυνους του καναλιού την ανανέωση του. Ανάμεσα σε αυτά που συζητάει είναι και η ένταξη ενός νέου προσώπου στην εκπομπή της το οποίο γνωρίζει πολύ καλά! Το όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου! Ναι! Μπορεί οΘοδωρής Μισόκαλος να μην έχει τηλεοπτική εμπειρία, όμως, επικοινωνεί άριστα με την αδερφή του κι αυτό ίσως να έχει ενδιαφέρον.

Αυτή η είδηση, όμως, μας δημιούργησε μια ερώτηση. Λες με τον Θοδωρή Μισόκαλοστην εκπομπή να επιστρέψει και η σύντροφος του Αντωνία Καλλιμούκου που στο παρελθόν βρισκόταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη; Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα η εκπομπή του Alpha θα γινόταν οικογενειακή υπόθεση! 

Ανακατατάξεις στον Alpha: Δεν φαντάζεσαι ποιον θα πάρει στην εκπομπή της η Ελένη

Σαν να λέμε Οικογενειακές Ιστορίες vol.2!

Απάντηση