ΑΟΚ Βέροιας: Χωρίς απώλεια πέρασε από την Κατερίνη η Βέροια

Μια εβδομάδα πρίν το ντέρμπυ κορυφής με τον Αιγινιακό το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα της Βέροιας πέρασε χωρίς κάποια απώλεια από την έδρα του ιδιαιτέρως σκληρού στο παιχνίδι του και μαχητικού Βατανιακού-Σάρισα με 59-79.
Στο α΄ μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον coach Γιώργο Χελιδώνη να παλεύουν όλες τις φάσεις σε άμυνα και επίθεση χωρίς να υπολογίζουν την ποιότητα του αντίπαλού τους.
Από την άλλη πλευρά η Βέροια αρκετά διαβασμένη και με γνώμονα την περσινή της ήττα στο ίδιο γήπεδο ,αντέδρασε ψύχραιμα στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων της και παρά την απουσία του Γκεκόπουλου σκόραρε 35 πόντους κοντά στο καλάθι γεγονός που έκλεινε τον αγώνα στην πλευρά της.
Σε γενικές γραμμμες η ποιοτική διαφορά των 2 ομάδων ήταν αυτή που έδωσε την άνετη επικράτηση στο β΄μέρος
Δεκάλεπτα :19-20,33-41,41-58,59-79
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Χαρακλιάς .
ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας Θ.)Ουσουλτζόγλου Στ. 4, Παντσής Γ. 6(2), Γκανάς Β. 11(1), Οικονόμου Γ. 6, Πάππου Γ. 2, Καπνάς Κ 2,  Ιωσηφίδης Κ. 16(1), Ταγγίδης Γ.9 , Στόιος Π. 6.
Α.Ε.Βατανιακού –Σάρισας Κατερίνης:(Χελιδώνης Γ.)Κοτσιμπίδης Ι. 7(1),Σιαπάκας Γ. 9(1), Βαρβούτης Ι., Μπαλάρμας Α. 11(1)., Μέλιος Χ. 3, Πόσιος Β. 7, Αναγνώστου Ι. 8(2), Φελεκίδης Ν.2, Βουτσακόπουλος Θ. 3(1), Τζήμας Α., Ακερμανίδης Α. 2, Καρακασίδης Γ. 5

Απάντηση