Συγχαρητήριο/ευχαριστήριο Γ.Ν. Ημαθίας στο οφθαλμολογικό τμήμα του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο»

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Οφθλαμολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» κ. Σάκκια Γεώργιο, τους ιατρούς κ. Κανονίδου Ευγενία-Οφθαλμίατρο, Επιμελήτρια Β΄, κ. Καλουδά Πελαγία, Ειδικευόμενη Οφθαλμίατρο, κ. Λακίδη Νικόλαο, Ειδικευόμενο Οφθαλμίατρο και κ. Καραγιαννίδη Γεώργιο, Ειδικευόμενο Οφθαλμίατρο και τους ιατρούς και το προσωπικό του Οφθαλμολογικού Τμήματος της Μονάδας Βέροιας και ιδιαίτερα τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος κ. Λεωνίδα Παπαζήση,  που πραγματοποίησαν στη Μονάδα Βέροιας την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, τον προληπτικό/προσυμπτωματικό έλεγχο γλαυκώματος  με μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης (τονομέτρηση) και έλεγχο του οπτικού νεύρου (με βυθοσκόπηση) σε περισσότερα από 130 άτομα (ηλικίας άνω των 40 ετών).
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης και συμμετοχής των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.
Στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύει η χώρα τέτοιους είδους συνεργασίες φορέων υγείας είναι αξιέπαινες και τιμούν τους λειτουργούς του Ε.Σ.Υ.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Απάντηση