Ταμεία!!!

Ταμεία!!!

Καλησπέρα φίλες και φίλου του NBA Sports Bet. Άλλη μία καλή αγωνιστική για την ομάδα μας με 4/5 και αρκετά ταμεία.
         Απογοητευτικοί για άλλο ένα παιχνίδι οι Bucks. Drummond και Jackson κουβάλησαν τους Pistons και καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Σωστή η επιλογή μας στο +3.5 για τους γηπεδούχους οι οποίοι κάθε φορά που ξεπερνάνε τους 97 πόντους κερδίζουν τον αγώνα. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Ατλάντα με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Σε ρηχά νερά ο Bryant και εμφανώς συγκινημένος μετά το αφιέρωμα των Hawks για τον ίδιο. Εύκολη νίκη των Hawks με το -2.5 της επιλογής μας να επιβεβαιώνεται. Στην τρίτη μας επιλογή, οι Cavaliers δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και έχασαν στην παράταση από τους πολύ μαχητικούς Pelicans. Έκανε ότι μπορούσε ο L.James, αλλά στην παράταση πήρε τη σκυτάλη ο αστέρας των Πελεκάνων, A.Davis και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. ( 2/3 )
          Στα συνολικά σκορ ομάδων, ωραίο παιχνίδι με επιθετικό και γρήγορο μπάσκετ στην Washington. Μεγάλο σκορ και over στο παιχνίδι όπως προβλέψαμε. Χαμηλό σκορ στην Ατλάντα με τις δύο ομάδες να μη ξεπερνάνε τους μέσους όρους σκοραρίσματός τους. Σωστή η επιλογή μας για το under στην τελευταία μας επιλογή. ( 2/2 )
Συγχαρητήρια στο φίλο μας για τις επιλογές του, μη διστάσετε να μας στείλετε τα κερδισμένα σας δελτία να τα κοινοποιήσουμε. Να υπενθυμίσουμε ότι από τις επιλογές μας παίζεται όποιες σας αρέσουν.
 
 
Μείνετε συντονισμένοι για τα σημερινά μας προγνωστικά.

Απάντηση