Τι είναι αυτό που προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις θελήσει να καλέσεις τους φίλους σου στο σπίτι, ωστόσο αυτό ήταν τόσο ακατάστατο που τελικά δεν το έκανες γιατί απλώς δεν είχες καμία όρεξη να μαζέψεις και να καθαρίσεις. Όταν λοιπόν νιώθεις πως δεν μπορείς να διαθέσεις χρόνο ώστε να κάνεις σωστά το καθάρισμα του σπιτιού σου, υπάρχουν μερικά τρικς που εάν τα εφαρμόσεις (πριν οι καλεσμένοι σου φτάσουν) τότε σίγουρα δεν θα καταλάβει κανείς πως, πριν λίγη ώρα, η εικόνα ήταν  τελείως διαφορετική. Μην ανησυχείς, ο βαθμός δυσκολίας των τρικς είναι μηδενικός!

 

1. Το άρωμα του σπιτιού σου
Πέρα από το ντεκόρ, οι καλεσμένοι σου θα απολαύσουν το σπίτι και με την αίσθηση της όσφρησης, Γι’ αυτό τον λόγο, είτε έχεις μαγειρέψει ψάρι, είτε όχι, εμείς σου προτείνουμε να πεις ναι στα αρωματικά στικς για τον χώρο. Θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση!

 

2. Ένα τακτοποιημένο μπάνιο
Πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου βεβαιώσου πως στο μπάνιο υπάρχουν καθαρές πετσέτες και αρκετό χαρτί υγείας. Θα πάρεις έξτρα πόντους εάν ανάψεις ένα κερί και καθαρίσεις τις βρώμικες επιφάνειες!

 

Η τάξη
 
Ακόμη και αν δεν έχεις όρεξη να καθαρίσεις εκτενώς μπορούν να δημιουργήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις με την σωστή οργάνωση. Πες ναι στα όμορφα κουτιά αλλά και στα ευφάνταστα ράφια προκειμένου το σπίτι να είναι πλήρως τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Απάντηση