Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχει σχέση με τον kickboxer Μπαντρ Χάρι;

«Μαύρα σύννεφα» πυκνώνουν πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τα καυστικά σχόλια αθλητικογράφου στην γαλλική τηλεόραση για την «περίεργη σχέση» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον φίλο του kickboxer, Μπαντρ Χάρι

Σε αθλητική εκπομπή στη γαλλική τηλεόραση ο Γαλλοιταλός αθλητικογράφος Daniel Riolo άναψε φωτιές με τα καυστικά σχόλια και τους υπαινιγμούς που έκανε για τις ερωτικές προτιμήσεις του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το θέμα της εκπομπής ήταν «πώς περνούν οι αθλητές τον ελεύθερο χρόνο τους» και, όταν ήρθε η σειρά του Riolo να σχολιάσει, ανέφερε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και κατά πόσο οι δραστηριότητές τους έχουν αντίκτυπο σε αυτό. Πάρτε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πετάει στο Μαρόκο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για να δει τον kickboxer φίλο του και να τον αγκαλιάσει. Αυτό τελικά μπορεί να έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις του».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπαντρ Χάρι

Την είδηση για πρώτη φορά μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα, με την αθλητική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo» να αναφέρει ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα ταξίδια με το ιδιωτικό του τζετ στο Μαρόκο για να συναντήσει τον Μαροκινό φίλο του kickboxer, Μπαντρ Χάρι. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί για τα αλλεπάλληλα «allers – retours» του ποδοσφαιριστή, επειδή θέλει τους αθλητές «σοβαρούς και αφοσιωμένους» και θεωρεί ότι αυτή η σχέση είναι «πάνω απ’ όλα» για τον Πορτογάλο άσο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κατά καιρούς σχέσεις με supermodels, με τελευταία την σχέση του με την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ, αλλά, έκτοτε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει θεαθεί με κάποια γυναίκα στο πλευρό του. Πριν ενάμιση μήνα ο Μπαντρ Χάρι ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαλαρώνουν σε πισίνα στο Μαρόκο. Σε μία από τις φωτογραφίες ο kickboxer κρατά στην αγκαλιά του τον ποδοσφαιριστή, ενώ η λεζάντα γράφει: «Μόλις παντρευτήκαμε, χα χα χα χα, πάντα εδώ για να σε σηκώνω αδερφέ».

Η γαλλική ιστοσελίδα Public αναφέρει, ότι σύμφωνα με την Mundo Deportivo, «αυτή η φιλία ενοχλεί την Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά, συμπληρώνει, ότι αφού ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια σοβαρή σχέση, αλλά μόνο μερικά φλερτ, βρίσκει την ευκαιρία να περνάει χρόνο με τον BFF του (best friends forever – τον καλύτερο του φίλο).

Απάντηση