Λέμε ΝΑΙ σε μοναδικές ιδέες και εντυπωσιακές μεταμορφώσεις επίπλων

Το Ifigenia’s Home κάνει τέχνη μεταμορφώνοντας με μοναδικό τρόπο παλιά έπιπλα.
Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να δώσεις διαφορετική πνοή στο χώρο που ζεις, αλλά δεν θες να αλλάξεις τα έπιπλα σου; Πως μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν το στιλ σου αλλά να έχουν, παρόλ’ αυτά αξία για σένα; Πριν καταλήξουν σε κάδους σκουπιδιών, παλιατζήδες  και υπόγεια, θα σου συστήσουμε την Ιφιγένεια, η οποία μπορεί να σου αλλάξει γνώμη και να δώσει λύση και νέα πνοή στα ήδη υπάρχοντα αντικείμενά σου.

Έχοντας διανύσει μια πολύ μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας, η Ιφιγένεια Ματαράγκα αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και να ασχοληθεί με κάτι ακόμα πιο δημιουργικό, την αναπαλαίωση και τη μεταποίηση παλιών επίπλων.

Με γνώμονα την ατέρμονη φαντασία της και ακολουθώντας τις τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, είναι η ιδανική για να δώσει ζωή σε ένα παλιό έπιπλο. Εντυπωσιακά χρώματα, μοναδικές ταπετσαρίες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι όλα όσα θα δει κανείς στα αντικείμενα που μεταμορφώνει.

Μαζί με τον σύντροφό της, Ευτύχη Ανδρεαδάκη, διατηρούν το εργαστήριο τους στο σπίτι τους στο Λαγονήσι, στο οποίο οργανώνουν συχνά και DIY classes.

Απάντηση