ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Τον Γρηγόρη Κυριακίδη δημοσιογράφο της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  για τα νέα της Νάουσας φιλοξένησε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του AVENA 97,7 σήμερα 18/11.

Ιδιαίτερα σκληρός και επικριτικός προς τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη ήταν ο  Γρηγόρης Κυριακίδης με αφορμή το ερώτημα που του έθεσε ο Τάσος Καμπάνης  για το πώς κρίνει τις ευχαριστίες και την βαθύτατη ευγνωμοσύνη που απ ευθύνη προς τον περιφερειάρχη  και τον αντιπεριφερειάρχη για την έγκριση της εκπόνησης της μελέτης του τμήματος ‘Πατρίδα – Εγνατία Οδός’ του κάθετου άξονα Έδεσσα – Νάουσα – Εγνατία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας,.Είπε.

Είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι να ζητούν την εμπιστοσύνη του κόσμου με τον μανδύα του ανεξάρτητου και πριν αλέκτωρ λαλήσει να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.Έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγοις φορές γιαυτό.

Δεν ξεκίνησε καλά.

Στηρίχθηκε από πολλούς χώρους και από πολλούς με την ελπίδα ότι θα φέρει κάτι καινούριο.Γρήγορα διαψεύστηκαν.

Πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα.

Αν δεν είχε δύο τρία πρόσωπα με εμπειρία όρεξη και διάθεση θα είχε καταρρεύσει.

Δεν άφησε καμία προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ που να μην έδωσε το παρών.

Αυτά και άλλα πολλά είπε σχολιάζοντας μαζί με τον  Τάσο Καμπάνη και Στελιο Κουρνιάκο, όπως την στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και την δήλωση της βουλευτή  Φρόσω Καρασαρλίδου των ΑΤ Νάουσας και Πλατέος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO

Απάντηση