Είναι 6 χρόνια μαζί: Ποια παρουσιάστρια του Alpha θα ντυθεί νύφη το 2016;

Τη βλέπουμε να ξεχωρίζει με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», στον Alpha. Αυτό που δεν βλέπουμε, αφού σπάνια φωτογραφίζονται μαζί, είναι ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού δικηγόρου και διευθυντή χρηματιστηριακής εταιρείαςΚωνσταντίνου Λιάπη.

Είναι 6 χρόνια μαζί και το 2016 θέλουν να παντρευτούν!

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 6,5 χρόνια, ζει σαν παντρεμένο αφού από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ήταν κοινή ανάγκη και των δύο να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, συγκεκριμένα σε ένα όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή της Φιλοθέης. Η παρουσιάστρια με την ιταλική φινέτσα και ο ανιψιός του πρώην βουλευτή τς Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη ετοιμάζονται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και σκοπεύουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα σχέδια γάμου έχουν ήδη δρομολογηθεί και όλα δείχνουν ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Φλορίντα και ο Κωνσταντίνος θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Την απόφαση αυτή τη μοιράζονται προς το παρόν με το στενό οικογενειακό κύκλο τους, αποφεύγοντας να αφήσουν να διαρρεύσουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός.

Αδιάψευστος μάρτυρας, ωστόσο, είναι το μονόπετρο που στολίζει το χέρι της παρουσιάστριας. Από την ημέρα που της το χάρισε ο αγαπημένος της η Φλορίντα δεν το αποχωρίζεται, ακόμα και όταν βγαίνει στον αέρα της εκπομπής, όπου συμμετέχει ως μέλος της ομάδας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Τόσο η Φλορίντα όσο και ο Κωνσταντίνος της, πιστεύουν στο θεσμό του γάμου, όμως έπειτα από τη μακρόχρονη συγκατοίκηση δεν νιώθουν ότι το μυστήριο πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη σχέση τους. Όπως εξομολογείται το ερωτευμένο ζευγάρι σε φίλους του, θέλουν και οι δύο η ημέρα του γάμου να είναι μια γιορτή της αγάπης τους, μία στιγμή ευτυχίας που επιθυμούν να μοιραστούν με τους δικούς τους ανθρώπους!

Απάντηση