LIFESTYLEΔΙΕΘΝΗΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλεξανρεινός κομμωτής διεθνής φήμης Σχοινόπουλος Α. με διακρίσεις στο Hollywood μιλά στον AVENA(Βίντεο)

 

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Εδώ και τώρα” με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο Webtv Avena Fm 97,7 ήταν καλεσμένος ο διεθνής φήμης κομμωτής Σχοινόπουλος Ανέστης.

Η δημιουργικότητα είναι στοιχείο του χαρακτήρα του και προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται.  Γέννημα θρέμμα Αλεξανδρεινός ζει πολλά χρόνια στην Ρόδο και μετά από πρόσκληση του εργοστασίου J Beverly Hills βρέθηκε  στο Hollywood, όπου εκεί συναντήθηκε με σπουδαίους ανθρώπους και του γεννήθηκε η ιδέα να ασχοληθεί με τη δική του εταιρεία και κατασκευή προϊόντων ομορφιάς για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα, καθαριστικά προϊόντα και βιταμίνες, η οποία έχει έδρα το Λονδίνο και είναι γραμμένη στο κέντρο εμπορίου της Νέας Υόρκης. 

Στο Hollywood ανέπτυξε την τεχνική fashion colors δηλαδή μια ελεύθερη τεχνική όπου έκανε τα 8 χρώματα σε ένα κεφάλι, η οποία έγινε παγκόσμια τεχνική.

Στο εργαστήριο του έχει κατασκευάσει 500 κωδικούς φυτικών προϊόντων χωρίς τοξικές και χημικές ουσίες. Δεν τον ενδιαφέρει το κόστος αλλά η ποιότητα. Στόχος του είναι να αναπτύξει  τη δικη του τεχνική.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Απάντηση