ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Βιονική γιαγιά 104 χρονών νίκησε τον κοροναϊό μέσα στην ιταλική κόλαση

Βιονική γιαγιά 104 χρονών νίκησε τον κοροναϊό μέσα στην ιταλική κόλαση

Μια απίθανη γιαγιά 104 ετών κατάφερε ύστερα από δύο Παγκοσμίους Πολέμους να ξεπεράσει και τον κορονοϊό!

Σε ηλικία 104 ετών, η Ιταλίδα γιαγιά Άντα Τζανούσο κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοϊό. Ύστερα από δύο Παγκόσμιους Πολέμους, επέζησε και από την πρωτόγνωρη για τη σύγχρονη ανθρωπότητα πανδημία, η οποία έχει κοστίσει τη ζωή σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Μια από τους γηραιότερους ασθενείς στον κόσμο που κατάφεραν να νικήσουν τον κορονοϊό, η απίθανη αυτή κυρία επέστρεψε στο σπίτι της υγιής και χαμογελαστή. Η γιαγιά Άντα μένει σε γηροκομείο, στην πόλη Λεσόνα, κάτι που ήταν δική της επιλογή, υπογραμμίζει ο γιος.

Όπως διαβάζουμε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το γηροκομείο όπου έμενε η 104χρονη μετρά ήδη 21 θύματα λόγω πνευμονίας, 9 από τα οποία είχαν κάνει το τεστ για τον ιό και είχε βγει θετικό. «Σαν από θαύμα, επέζησε» είπε ο γιος της, Τζιανπέτρο μιλώντας στο Corriere della Sera, προσθέτοντας «Είναι μια γυναίκα δυνατή και θαρραλέα. Τη βοήθησε η πίστη της και η συνήθειά της να βρίσκεται πάντα έξω για να παίρνει καθαρό αέρα, ακόμα και για να φροντίσει απλώς τον κήπο».

πηγή : diaforetiko

Απάντηση