ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Κατέδωσε τη φίλη του ως τρομοκράτισσα όταν του είπε «όχι» στην πρόταση γάμου!

Ο πικραμένος εραστής κατήγγειλε πως είναι οπαδός του Γκιουλέν – Η «μπάλα» πήρε και κοινό τους φίλο, που νοσηλεύεται από το σοκ που υπέστη – Αντιμετωπίζουν έως και σύλληψη

Έναν πολύ ακραίο τρόπο βρήκε για να εκδικηθεί την πρώην, πλέον, φίλη του ένας άντρας στην Τουρκία. Όταν του είπε «όχι» στην πρόταση γάμου που της έκανε, την κατέδωσε ως οπαδό του Γκιουλέν, το κόμμα του οποίου θεωρείται από την διοίκηση του Ταγίπ Ερντογάν «τρομοκρατική οργάνωση» και διώκεται από το νόμο!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αϊδινίου, στα παράλια του Αιγαίου. Η κοπέλα τώρα είναι αντιμέτωπη ακόμα και με σύλληψη, ενώ η έρευνα εις βάρος της έχει ήδη ξεκινήσει από τις δικαστικές αρχές.

Το πρώην ζευγάρι εργαζόταν μάλιστα στο δικαστήριο της πόλης, ως γραμματείς και οι δυο. Η… μπάλα όμως, πήρε και έναν κοινό τους φίλο, για τον οποίο επίσης ο πικραμένος εραστής υπέβαλε ανάλογες κατηγορίες. Ο άντρας αυτός μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, υπέστη σοκ όταν πληροφορήθηκε γιατί κατηγορείται και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Περισσότεροι από 41.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στην Τουρκία με την κατηγορία πως είναι μέλη ή οπαδοί του Γκιουλέν.

Απάντηση