ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει το παιχνίδι” (vid)

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει το παιχνίδι” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού και του redaroume.gr Παύλος Σαχτούρης, ο οποίος σχολίασε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός λέγοντας πως τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι που ήταν δικό του, καθώς ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα σετ λειτουργούσε σωστά. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με κατά συνθήκη λίμπερο τον Δαλακούρα και αποδείχθηκε πως κάποιες απουσίες σε βάθος χρόνου σε ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικές.

Αναλύοντας τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα κατέληξε πως ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 του έδωσε ψυχολογία. Βαθμολογικά ο Ολυμπιακός δεν έχει πάθει ζημιά καθώς με το φετινό σύστημα του πρωταθλήματος οι ομάδες θα αναμετρηθούνε πολλές φορές.

Κάνοντας λόγο για την επόμενη μέρα αυτού του παιχνιδιού στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι για το παιχνίδι με την Μπουργκάς για το Challenge Cup επισημαίνοντας πως δεν θα σταθούν στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν, κοιτάνε μπροστά και στέκεται στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκει τρόπο να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες που προκύπτουν.

Όσον αφορά το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Κηφισιά είπε πως το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα γλιτώσει τις μετακινήσεις και ότι παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Στη 7η αγωνιστική ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Κηφισιά και δίνοντας 3 συνεχόμενους αγώνες με αυτήν την ομάδα δεν είναι τόσο εύκολα να κερδίσει, όμως θα κυνηγήσει τον στόχο του που είναι αφενός η πρόκριση στο Λιγκ Καπ και αφετέρου να κερδίσει τον αγώνα του πρωταθλήματος για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

 

Απάντηση