ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κρεούζης, προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους” (vid)

VOLLEY LIFE: Κρεούζης, προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος σχολίασε την πορεία της ομάδας του λέγοντας ότι στηρίζεται σε καλούς παίκτες και με συλλογική και ατομική δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα. Ο ίδιος ανέλαβε μια ομάδα καινούργια που πέρυσι ήταν στη Prelegue και την αντιμετώπισε ως μια πρόκληση.

Η νίκη που έκανε η ομάδα του στην Κηφισιά πιστεύει ότι θα ξεκλειδώσει την ομάδα του ώστε να παίζει με λιγότερο άγχος. Ο αγώνας με την Κηφισιά ήταν δύσκολος και είναι μια έδρα που δεν κερδίζει σχεδόν κανένας.

Η βασική διαφορά στο τάι μπρέικ στον αγώνα με την Κηφισιά σε σύγκριση με τα τάι μπρέικ στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν ότι η ομάδα του πίστεψε περισσότερο στη νίκη και δεν εφησυχάστηκε με το να φύγει με 1 βαθμό.

Ο στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία σε ένα πρωτάθλημα που κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και καμία ομάδα δεν δείχνει να θέλει να πέσει.

Στον θεσμό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Άθλος Ορεστιάδας θα αγωνιστεί κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και θα παίξει όπως πάντα για την νίκη προσπαθώντας να πάρουν ό,τι μπορούν από αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους.

Το φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας είναι κοντά στην ομάδα δίνοντας παλμό στο γήπεδο και με βεβαιότητα είναι ο 8ος παίκτης που σπρώχνει την ομάδα μπροστά.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολο ματς, πρόκειται για ένα ντέρμπι κομβικό για τη συνέχεια. Η ομάδα του θα ανταπεξέλθει σωστά και είναι ανυπόμονος γι’ αυτόν τον αγώνα.

Απάντηση