ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα στις 19:00 ο αγώνας βόλεϊ Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης (vid)

Δείτε σήμερα στις 19:00 τον αγώνα βόλεϊ Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης στο κανάλι της Volleyleague στο Youtube και στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας Europe1 σε μια παραγωγή του avena.gr.

 

Με το ντέρμπι των νεοφώτιστων στα Καλύβια μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Πήγασου Πολίχνης θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League (Γυμναστήριο Καλυβίων, 6η αγωνιστική, 27/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου)

Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα του Αριστοτέλη στο σπίτι του και ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα μετά το 3-2 επί του Άθλου. Η ομάδα της Σκύδρας με 2 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Πήγασος Πολίχνης αν και προέρχεται από την ήττα στο Ρέντη όλοι έχουν κρατήσει το νικηφόρο 3-0 επί του Άθλου και την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό για δύο σετ. Ο Πήγασος έχει 3 βαθμούς στη βαθμολογία.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Ξεκίνησε μια σημαντική κρίσιμη εβδομάδα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Κάνουμε μια προετοιμασία ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί, αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε μπροστά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Αλέξανδρος Γραμμενούδης είπε: «Το ματς με την Σκύδρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Σκύδρα εκεί μέσα παίζει πάρα πολύ καλά, έχει θερμούς οπαδούς και θα είναι μια δύσκολη έδρα. Εμεις έχουμε προετοιμαστεί από την μεριά μας, κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο τακτικά όσο και αγωνιστικά, έχουμε μια πολύ καλή ροή τις τελευταίες αγωνιστικές και αυτό θα μπορέσουμε να το αποδείξουμε και στο γήπεδο της Σκύδρας. Είναι ματς που πρέπει να πάρουμε και θα τα πάρουμε».

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τη Volley League.

Volley League – 6η αγωνιστική

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Διαιτητής challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 17.30: Ο.Φ.Η. – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Ξυδάκης, Μανωλάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 19.00: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

πηγή: https://www.volleyleague.gr/

Απάντηση