ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Γ Πίκουλας “Ο ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ παίζει για την νικη”(vid)

Volley Life: Γ Πίκουλας “Ο ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς παίζει για την νικη”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 10 Μαΐου ήταν ο Media Director του ΑΣ ΠΑΟΚ Γιώργος Πίκουλας, ο οποίος ανέλυσε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς χαρακτηρίζοντάς το γεμάτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελικά να κερδίζει με 3-2 και τον Παναθηναϊκό να απαντάει όταν βρίσκεται πίσω στα σετ.
Οι ομάδες είναι ποιοτικές και αναμένονταν ότι θα ήταν ένας έντονος αγώνας. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Κουμεντάκης που θεωρείται βαρόμετρο για την ομάδα και όταν εκείνος είναι σε καλή μέρα πηγαίνει καλά και ο ΠΑΟΚ. Από τον Παναθηναϊκό ο Ράπτης ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του τελειώνοντας τις μπάλες. Οι κεντρικοί του Παναθηναϊκού έκαναν πολύ καλή δουλειά με τον Ρανγκέλ να κρατάει σε υψηλά ποσοστά το μπλοκ και τελικά να στέλνει το παιχνίδι στο ται μπρεικ, οπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τελικά με τον 7ο παίκτη που ήταν ο κόσμος του να είναι στο πλευρό του.  Επίσης,  ο ΠΑΟΚ πίεσε στα σερβίς ιδιαίτερα και με τον Πετρέα και δυσκόλεψε την υποδοχή των πράσινων.

Για το παιχνίδι της Παρασκευής και τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς είπε, πως ο ΠΑΟΚ παίζει για την νίκη και αν και έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού κέρδισε 3-2 , ο Παναθηναϊκός αντισταθμίζει έχοντας το προβάδισμα της έδρας. Είναι ακόμη, της άποψης, ότι η έδρα πολλές φορές μπορεί να κρίνει και το αποτέλεσμα.

Απάντηση