ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Γ. Καλλιτσάρης “Ο Παναθηναϊκός με ψυχικά αποθέματα κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Volley Life: Γ. Καλλιτσάρης “Ο Παναθηναϊκός με ψυχικά αποθέματα κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 10 Μαΐου ήταν ο δημοσιογράφος από το sdna Γιάννης Καλλιτσάρης, ο οποίος  σχολίασε τον τελικό του πρωταθλήματος όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Φοίνικα Σύρου και την αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, η οποία εξελίχθηκε σε μια γιορτή για τον Παναθηναϊκό που στέφθηκε και πρωταθλητής.

Όσον αφορά τον αγώνα για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό σχολίασε πως ο ΠΑΟΚ είχε ένα ιδιαίτερο μειονέκτημα καθώς είχε περίπου 10 μέρες να παίξει κάποιον επίσημο αγώνα κάτι που μπορεί να εκληφθεί είτε ότι η ομάδα ήταν πιο ξεκούραστη είτε ότι βγήκε λίγο από τους ρυθμούς της.

Το παιχνίδι εκτός του 2ου σετ ήταν πολύ ανταγωνιστικο με τον ΠΑΟΚ τελικά να βρίσκει τρόπο να κερδίσει 3-2. Ο Παναθηναϊκός είχε χαλασμένες υποδοχές και δυσκολεύτηκε να τελειώσει τις μπάλες. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος δεν επηρεάστηκε που ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, ο οποίος φέτος έκανε μια πολύ καλή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να είναι αντάξιος των προσδοκιών του και αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι την Παρασκευή μέσα στο ΟΑΚΑ που θα αναδειχθεί ο νικητής του θεσμού.

Τέλος, σχολίασε το γυναικείο πρωτάθλημα και το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μία από τις δύο ομάδες θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια.

Απάντηση