ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Χ. Κυριζάκης “Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα την πιο σωστή στιγμή” (vid)

Volley Life: Χ. Κυριζάκης “Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα την πιο σωστή στιγμή” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου ήταν ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Χρήστος Κυριζάκης.

Κατά την γνώμη του, ο Παναθηναϊκός θα είναι φέτος ο πρωταθλητής της Volleyleague ανδρών καθώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα την πιο σωστή στιγμή.
Θεωρεί τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό αλλά πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει συγκροτημένα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Σχετικά με το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, δεν καταλαβαίνει τον λόγο της αντικατάστασης του προπονητή Απόστολου Οικονόμου και δεν θέλησε να το σχολιάσει. Επίσης, θεωρεί ανεξήγητη την κάμψη  της ομάδας που οδήγησε την ομάδα να κάνει όχι και τόσο καλές εμφανίσεις. Θεωρεί, όμως, ότι η ομάδα μπορεί να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού και το πλεονέκτημα έδρας, διότι διαθέτει παίκτριες εγνωσμένης αξίας που στελεχώνουν την Εθνική ομάδα της χώρας μας αλλά και των χωρών από όπου προέρχονται. Φυσικά βέβαια, όπως επεσήμανε, εφόσον περάσει πρώτα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, ομάδα που σέβεται και την θεωρεί πολύ ικανή.

Η προσωπική άποψη του είναι ότι, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να μείνει  στην λεωφόρο, όμως, από την στιγμή που τα μέλη του συλλόγου μετά από την ψηφοφορία αποφάσισαν τον Βοτανικό, είναι και ο ίδιος υποχρεωμένος να σεβαστεί αυτήν την απόφαση. Τον προβληματίζει όμως, διότι οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί είναι υπέρ του δήμου. Ακόμη, τον προβληματίζει το κόστος των έργων ότι θα υπερβεί κατά πολύ τα 112 εκατομμύρια ευρώ, μιας και δεν έχουν προβλεφθεί διάφοροι εξοπλισμοί. Τέλος, για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέφρασε την σκέψη του ότι θα έπρεπε να γίνει μετά το τέλος των πρωταθλημάτων, αλλά από την στιγμή που πρόεδρος αποφάσισε να γίνουν αρχές Μάϊου, δεν έχει παρά να το δεχτεί.

Κλείνοντας, ειδική αναφορά έκανε στο νεοσύστατο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου που ο ίδιος ίδρυσε, το οποίο πήρε το πρωτάθλημα και στόχο έχει το τμήμα αυτό να φτάσει πολύ υψηλά.

 

Απάντηση