ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ν. Λιώλης “Ο πιθανότερος πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟ. Στο μέλλον η Εθνική γυναικών θα έχει μεγάλη επιτυχία”(vid)

Volley Life: Ν. Λιώλης “Ο πιθανότερος πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟ. Στο μέλλον η Εθνική γυναικών θα έχει μεγάλη επιτυχία”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου ήταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Λιώλης, ο όποιος έκανε μια συνολική ανάλυση για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων εκτιμώντας πως κατά 80% πρωταθλητής στη Volleyleague ανδρών θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ένα σταθερό σχήμα και με τους νέους παίκτες που μεταγράφηκαν μπόρεσε να φτάσει στο επίπεδο που είναι.
Την γνώμη του εξέφρασε και για την ομάδα του Ολυμπιακού τονίζοντας, ότι ο προπονητής Tζουλιάνι ενσωματώθηκε στην ομάδα και δούλεψε πολύ το μπλοκ, κίνηση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δε, είπε, πως εάν είχε περισσότερο χρόνο ο Ολυμπιακός μπορεί τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Τα σχόλια του έκανε επίσης για τον  ΠΑΟΚ και  τον Φοίνικα Σύρου ONEX, ομάδες που  έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντέρμπι Μίλωνας – Κηφισιά που θα κρίνει και την 5η θέση αλλά και στις ομάδες του ΟΦΗ και του Φιλίππου Βέροιας.

Οσον αφορά το γυναικείο πρωτάθλημα της volleyleague είπε, πως γίνεται φέτος ένα ωραίο πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες και ανταγωνιστικά παιχνίδια και το γεγονός ότι οι παίκτριες είναι υψηλού επιπέδου φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να γίνει το πρωτάθλημα επαγγελματικό.
Θεώρησε έκπληξη το γεγονός ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε από τον Σέρβο  προπονητή Μπράνκο Γκάιτς .
Επίσης, θεωρεί πως η Εθνική γυναικών στο μέλλον θα κάνει μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν θεωρεί το ίδιο για την Εθνική ανδρών καθώς υπάρχουν ελλείψεις όσον αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα.

 

Απάντηση