ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Σ. Τριάντου “Η Καλαμάτα σχεδιάζεται για την νέα σεζόν.  Κέρδος τα νέα παιδιά που ήταν κοντά στην ομάδα”(vid)

Volley Life: Σ. Τριάντου “Η Καλαμάτα σχεδιάζεται για την νέα σεζόν.  Κέρδος τα νέα παιδιά που ήταν κοντά στην ομάδα”(vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 12 Απριλίου ήταν η δημοσιογράφος από το Best TV Καλαμάτας Σίσσυ Τριάντου.

Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη ομάδες από επαρχιακές πόλεις καθώς έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στα νέα παιδιά να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν.

Όσο για το παιχνίδι της Καλαμάτας 80 κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας που άφησε την Καλαμάτα εκτός Volleyleague την επόμενη σεζόν είπε, ότι η Καλαμάτα έχοντας κακή ψυχολογία δεν μπήκε ποτέ να διεκδικήσει απέναντι στον Άθλο αυτό που της αναλογούσε.

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του τον Γενάρη διάβασε τις αδυναμίες των Καλαματιανών, διαχειρίστηκε και τις δικες του αδυναμίες  και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και να το κερδίσει.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καλαμάτας ίσως να μην έπρεπε να κάνεις τόσες αλλαγές σε αυτό το κομβικό σημείο και ίσως του στοίχισαν την ήττα.

Για την επόμενη σεζόν ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις και ο σχεδιασμός θέλει να κρατηθεί ο βασικός κορμός σταθερός.

Το βασικό κέρδος είναι από αυτήν την σεζόν ότι το γήπεδο γέμισε και ιδιαίτερα με νέα παιδιά τα οποία ήρθαν κοντά στο άθλημα και την ομάδα.

Απάντηση