ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Θ. Χουσίδης προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Με την Σκύδρα θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”(vid)

Volley Life: Θ. Χουσίδης προπονητής Άθλου Ορεστιάδας “Με την Σκύδρα θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 12 Απριλίου ήταν ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης.

Το γεγονός ότι απέκλεισαν την Καλαμάτα 80 σε αυτό το κρίσιμο σημείο ήταν μία έκπληξη για όλους αλλά και για τους ίδιους, αφού δεν περίμεναν να κυλήσει τόσο ομαλά το παιχνίδι και να κερδίσουν σχετικά άνετα την ομάδα της Καλαμάτας.

Το γεγονός, ότι τον Ιανουάριο έχασαν από την ομάδα της Καλαμάτας τους οδήγησε να ανασυνταχθούν και στις 9 Απριλίου να διεκδικήσουν τη νίκη με δεδομένο ότι πίστευαν στην εμπειρία της ομάδας τους και δεν αμφισβήτησαν ποτέ την ομάδα της Καλαμάτας που θεωρούνταν φαβορί.

Εγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Άθλου ήταν συνειδητοποιημένη, έπαιξε ελεύθερα και εκπλήρωσαν τους στόχους της ομάδας τους.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου που ο Άθλος Ορεστιάδας θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη Σκύδρας είπε, ότι η ομάδα της Σκύδρας είναι ίσως η πιο μεστή, σοβαρή και έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά η δική του ομάδα θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί, θα παίξει χωρίς άγχος και θα είναι παιχνίδι το οποίο ο κόσμος και από τις δύο πλευρές θα το χαρεί.

Ειδική αναφορά έκανε στο γεγονός ότι η επαρχία πρέπει να στηρίζει το ελληνικό βόλεϊ και να υπάρχουν επαρχιακές ομάδες στην μεγάλη κατηγορία.

 

 

Απάντηση