ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Πέννυ Ρόγκα MVP Κυπέλλου Ελλάδος “Δικαίωση η διάκριση, δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω μετά το πρωτάθλημα” (vid)

Volley Life: Πέννυ Ρόγκα MVP Κυπέλλου Ελλάδος “Δικαίωση η διάκριση, δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω μετά το πρωτάθλημα” (vid)

Την Τρίτη 15 Μαρτίου στην εκπομπή Volley Life ήταν καλεσμένη η MVP του Κυπέλλου Ελλάδος Πέννυ Ρόγκα, η οποία είναι η μοναδική παίκτρια σε θέση λίμπερο που βγαίνει MVP και ο δημοσιογράφος του sdna.gr Γιάννης Καλλιτσάρης.

Η διάκριση αυτή ήταν μια δικαίωση για την ίδια καθώς ανταμείφθηκαν οι κόποι της και μάλιστα με την ομάδα του Παναθηναϊκού, στον οποίο επέστρεψε καθώς της άρεσαν οι στόχοι της ομάδας. Η χαρά της ήταν μεγάλη καθώς το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού  χάρηκε με την επιτυχία της και ήταν δίπλα στην ομάδα ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είχε ανέκαθεν ψηλούς στόχους και πίστευε ότι μπορούσε να φέρει διακρίσεις και τίτλους.

Στον θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα της έπαιξε με το άγχος του φαβορί. Όμως, η δουλειά που είχαν κάνει φάνηκε και τελικά έφερε και τον τίτλο. Ο coach Απόστολος Οικονόμου έχει μοναδικό ταλέντο να κάνει reset στην ομάδα και να φέρνει την συγκέντρωση και την στοχοπροσήλωση.

Όσο για το πρωτάθλημα ευελπιστούν να τερματίσουν πρώτες όμως ακόμη έχουν δρόμο να διανύσουν.

Στον τελικό με τον ΑΟ Θήρας ήξεραν πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και υπήρχε πίεση και άγχος γι’ αυτό και χάθηκε το 1ο σετ. Μετά όμως, έπαιξαν συγκεντρωμένα και κατάφεραν να νικήσουν.

Η ίδια δήλωσε, πως έχει αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν έχει σκεφτεί τί θα κάνει αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής της.

Απάντηση