ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Γιάννης Ράνιος δημοσιογράφος “Το φετινό F4 ήταν η αρτιότερη διοργάνωση” (vid)

Volley Life: Γιάννης Ράνιος δημοσιογράφος ΕΡΤ “Το φετινό F4 ήταν η αρτιότερη διοργάνωση” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 15 Μαρτίου ήταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος, ο οποίος περιέγραψε το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών βόλεϊ.

Όπως είπε, το φετινό F4 ήταν η αρτιότερη διοργάνωση. Η μεταφορά των αντιπολεμικών μηνυμάτων και των μηνυμάτων ενάντια στη βία ήταν ιδιαίτερα επίκαιρη και οι αγώνες τόσο στους ημιτελικούς όσο και στον τελικό ήταν ελκυστικοί με αποτέλεσμα να διαφημιστεί το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Σχολιάζοντας τον τελικό είπε, πως για να μπορούσε ο ΑΟ Θήρας να κερδίσει έπρεπε είτε να ανέβει δύο ταχύτητες είτε να κατέβαζε μία ταχύτητα ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν εμφανώς πιο κουρασμένη από τον Παναθηναϊκό εξαιτίας του “σκληρού” ημιτελικού με την Θέτιδα Βούλας αλλά και η απειρία του ρόστερ συγκριτικά με το έμπειρο ρόστερ του Παναθηναϊκού έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά και ο Ηλυσιακός έκανε την προσπάθειά του και το πάλεψε όσο μπoρούσε.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα,  ο Παναθηναϊκός θεωρεί, πως είναι εφικτό να πετύχει το νταμπλ. Το πρωτάθλημα, όμως, έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Άλλωστε, οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι διαφορετικοί από τους αγώνες του θεσμού του κυπέλλου.

Σχολίασε, επίσης, το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ της 3ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης που ο Ολυμπιακός πήρε το καθαρό τρίποντο, το οποίο παιχνίδι μετέδωσε η ΕΡΤ και περιέγραψε ίδιος, ενώ τα σχόλιά του έκανε και για τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ανδρών που ο Πήγασος Πολίχνης θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου και ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απέναντι από τον Ολυμπιακό.

 

Απάντηση