ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ο δημοσιογράφος Φώτης Καρακούσης σχολιάζει Preleague και Volleyleague ανδρών και γυναικών (vid)

Volley Life: Ο δημοσιογράφος Φώτης Καρακούσης σχολιάζει Preleague και Volleyleague ανδρών και γυναικών (vid)

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life ήταν ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr Φώτης Kαρακούσης.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του πρωταθλήματος είπε, ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα καθώς έχει δύο αγώνες με την Χάλκμπανκ για το challenge cup και δύο αγώνες για τον θεσμό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Κρίσιμο χαρακτήρισε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου καθώς όποιος νικήσει θα συνεχίσει να ελπίζει.

Όσο για την Volleyleague γυναικών είπε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην τερματίσει πρώτος και όπως όλα δείχνουν το πλεονέκτημα έδρας θα το έχει.

Αρνητική έκπληξη για εκείνον είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς συνεχίζει με αποκορύφωμα την ήττα που γνώρισε από την Λαμία.

Για το Challenge Cup όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα Χάλκμπανκ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει καθώς η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα πάρει μεγάλη εμπειρία από αυτούς τους αγώνες.

Τέλος, σχολιάζοντας τα ζευγάρια που θα παίξουν σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου για τον θεσμό του κυπέλλου είπε, ότι το παιχνίδι Αριστοτέλης Σκύδρας – ΟΦΗ έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν θα τον εξέπληττε εάν νικούσε ο Αριστοτέλης.

Απάντηση