ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Τ. Αθανασόπουλος εκπρόσωπος τύπου ΕΟΠΕ “2-3 Απριλίου το F4 του Κυπέλλου ανδρών” (vid)

Volley Life: Τ. Αθανασόπουλος εκπρόσωπος τύπου ΕΟΠΕ “2-3 Απριλίου το F4 του Κυπέλλου ανδρών” (vid)

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life ήταν καλεσμένος ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΟΠΕ Τίμος Αθανασόπουλος.

Για τον θεσμό του γυναικείου Κυπέλλου είπε, ότι οι ομάδες δεν είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν και είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, διότι οι μικρότερες ομάδες μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το φετινό πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών είναι πολύ υψηλού επιπέδου καθώς συμμετέχουν ξένες αθλήτριες αλλά και Ελληνίδες, οι οποίες είναι εγνωσμένης αξίας. Κατά τη γνώμη του, το πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών πρέπει άμεσα να γίνει επαγγελματικό.

Στόχος της ΕΟΠΕ είναι να μπει η στατιστική και στην Preleague γυναικών, ώστε να βγαίνουν μετά από κάθε αγωνιστική MVP και καλύτερη εξάδα με σκοπό να υπάρχει κίνητρο.

Το πρωτάθλημα της volleyleague ανδρών είναι δυνατό αλλα και της Preleague ανδρών είναι πάρα πολύ καλό καθώς υπάρχει πάθος και ένταση.
Οι ομάδες που θα καταφέρουν να ανέβουν κατηγορία θα χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής και θα έχουν την κατάλληλη καθοδήγηση από την ΕΣΑΠ.

Αφού σχολίασε τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν για τον θεσμό του κυπέλλου ανδρών σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου είπε, ότι το Final Four του θεσμού του κυπέλλου ανδρών θα πραγματοποιηθεί 2- 3 Απριλίου.

 

 

 

Απάντηση