ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκπληκτικό παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ με νίκη Αριστοτέλη Σκύδρας επί της Καλαμάτας (vd)

Εκπληκτικό παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ με νίκη Αριστοτέλη Σκύδρας επί της Καλαμάτας (vd)

Ένας αγώνας διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ διεξήχθη το Σάββατο στο ΔΑΚ Σκύδρας όπου ο Αριστοτέλης υποδέχθηκε τον ΑΟ Καλαμάτα 80.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας κέρδισε την Καλαμάτα στα σημεία 3-2 σετ με τα σετ να εξελίσσονται ως εξής: 25-19, 19-25, 25-16, 23-25, 20-18.

Το πρώτο σετ το κέρδισε ο Αριστοτέλης με 25-19 ενώ το δεύτερο σετ έληξε υπέρ της Καλαμάτας με το ίδιο σκορ. Στο τρίτο σετ ο Αριστοτέλης σαφώς βελτιωμένος κέρδισε με μεγαλύτερη ευκολία τους φιλοξενούμενους 25-16, οι οποίοι στέρησαν την ευκαιρία στον Αριστοτέλη για καθαρό τρίποντο κερδίζοντας το τέταρτο σετ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ται μπρεικ και παρά το γεγονός ότι ο Αριστοτέλης βρέθηκε πίσω κατάφερε να ξεπεράσει την Καλαμάτα και να πάρει το σετ με 20-18, σκορ που αποδεικνύει τη θέληση και την ανταγωνιστικοτητα που επέδειξαν και οι δύο ομάδες για την νίκη.

Όσον αφορά τη βαθμολογία ο Αριστοτέλης Σκύδρας ισοβάθμησε με τον ΑΟ Καλαμάτα 80 με 13 βαθμούς  και βρίσκεται 3ος, γεγονός που πυροδοτεί και τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν την νίκη με “νυχια και με δόντια” στα επόμενα παιχνίδια χαριζοντας στους φιλάθλους όμορφες βολεϊκές στιγμές και συγκινήσεις.

Δείτε το παιχνίδι εδώ σε μια παραγωγή του Avena.gr.

 

Απάντηση