ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Μάκης Πρίντεζης δημοσιογράφος syros-sports “Ο Φοίνικας είναι φορμαρισμένος και μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟ”(vd)

Volley Life: Μάκης Πρίντεζης δημοσιογράφος syros-sports “Ο Φοίνικας είναι φορμαρισμένος και μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟ”(vd)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του syros-sports Μάκης Πρίντεζης.

Για τον αγώνα Φοίνικας Σύρου ONEX κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε, ότι ο Φοίνικας Σύρου είναι πολύ καλά φορμαρισμένος και ο προπονητής έχει προσαρμοστεί άψογα, κάτι που δίνει πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη και να ξαναμπεί δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Ο Φοίνικας Σύρου είναι πλέον από τα κορυφαία βολεϊκά club στην Ελλάδα που έχει επί σειρά ετών μία πολύ καλή πορεία, κάτι που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης και φυσικά της συμβολής της εταιρείας ONEX.

Επιτυχία του φοίνικα είναι ακόμη, το γεγονός ότι κάποιοι φίλαθλοι δεν θεωρούν καλή την τέταρτη θέση που έχει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχοντας στο μυαλό τους, ότι η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα.

Ακομη, το παιχνίδι που έχει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ με την Κηφισιά κρίνεται κρίσιμο, καθώς  όταν οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλες τα τελευταία χρόνια, το παιχνίδι κρίνεται τις περισσότερες φορές στο τάι μπρεικ.

Απάντηση