ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Boccia και Τοξοβολίας ΑμεΑ – Οι συμμετοχές του “Εν Σώματι Υγιεί”

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Boccia και Τοξοβολίας ΑμεΑ – Οι συμμετοχές του “Εν Σώματι Υγιεί”

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2021
 
   Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia επιστρέφει μετά από ένα χρόνο διακοπής λόγω covid! Θα διεξαχθεί και πάλι στο Κλειστό Γυμν/ριο “Γιώργος Στεφανόπουλος” (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας), που βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής από την Τετάρτη 3 ως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, με τη συμμετοχή της ελίτ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. 
   Με δύο αθλητές θα συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στην κατηγορία BC4 αγωνίζεται ο Ντουμανόπουλος Νικόλαος, ο οποίος στα δύο τελευταία Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατέκτησε την 8η θέση. Στην κατηγορία BC2 θα αγωνιστεί ο έμπειρος αθλητής Δεμίρης Χρήστος για πρώτη φορά με τα χρώματα του σωματείου μας μετά τη μεταγραφή του το 2018. Δίπλα στους αθλητές θα βρίσκονται οι συνοδοί τους και η προπονήτρια κ. Αλεξάνδρου Κλαίρη. Η αποστολή αναχωρεί από τη Βέροια την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.
Ντουμανόπουλος Νικόλαος (BC4) και Δεμίρης Χρήστος (BC2)
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2021
 
   Ταυτόχρονα με το Βoccia, θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, στο προπονητήριο “Ευαγγελία Ψαρά” του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Ο Γιώργος Λούκας, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνες της παραολυμπιακής τοξοβολίας (para archery), στο αγώνισμα Recurve Men Open, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως μέλος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Νάουσας με επιτυχία σε αγώνες στην ολυμπιακή εκδοχή του αθλήματος της τοξοβολίας.
   Τον αθλητή θα συνοδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου προκειμένου ο αθλητής να περάσει από τη διαδικασία classification την Παρασκευή 5/11 και να αγωνιστεί το Σάββατο 6/11.
Ο Ναουσαίος αθλητής Γιώργος Λούκας

Απάντηση