ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Ποδοσφαιρικό φιλανθρωπικό αγώνα διοργανώνουν οι παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας

Ποδοσφαιρικό φιλανθρωπικό αγώνα διοργανώνουν οι παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας

Οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας δείχνοντας για ακόμη μιά φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, φίλαθλο και μη, για  να μπορέσουν μέσω του κόσμου να βοηθήσουν τον μικρό Αντώνη, κάτοικο του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο οποίος έχει ανάγκη από την αγάπη και τη βοήθειά μας.
Στην προσπάθειά μας αυτοί, αρωγοί θα είναι οι Βετεράνοι του ΑΡΗ , του ΠΑΟΚ , ο Παν. Σύλλ. ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και φυσικά ο κόσμος, στον οποίο θα απευθυνθούμε, βγαίνοντας στην αγορά του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ της περιοχής μας, για τη βοήθειά τους.
Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά διαστήματα, ποιοί βετεράνοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο.

Ο Αντώνης Γεωργόπουλος είναι 10 ετών κατάγεται από την κυδώνια Ημαθίας και πάσχει από βαριά εγκεφαλική παράλυση με πλήρη νοητική υστέρηση, σπαστική τετραπληγία και φαρμακοανθεκτική επιληψία.

Το 2019 και ενώ ήταν απολύτως υγιής ο μικρός Αντώνης διαγνώστηκε με σύνδρομο FIRES επιληπτική εγκεφαλοπάθεια τα οποία είχαν ως συνέπεια την παράλυση του κεντρικού νευρικού συστήματος του εγκεφάλου του. Μέχρι και σήμερα παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι χωρίς δυνατότητα κίνησης και αντίληψης. Το παιδί χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα Σε κατοίκων φυσικοθεραπεία σε τακτή βάση με στόχο να αποφευχθούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο μυοσκελετικό του σύστημα.

Το ιατρικό ιστορικό έχει ελεγχθεί από την αρμόδια εκπρόσωπο του οργανισμού παιδίατρο κυρία Νούλα Παρασκευή. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα μικρό παιδί την περίθαλψη που χρειάζεται και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του. Μία μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά

Απάντηση