ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα κορίτσια «καρφώνουν» στα «Νομίκεια 2021», «μπλοκάρουν» κάθε μορφή βίας

Τα κορίτσια «καρφώνουν» στα «Νομίκεια 2021», «μπλοκάρουν» κάθε μορφή βίας

Ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας έστειλαν από τη Σαντορίνη οι αθλήτριες του βόλεϊ που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας «Νομίκεια 2021», που διοργάνωσε φέτος για 8η χρονιά ο Α.Ο. Θήρας προς τιμήν της μνήμης των ευεργετών του νησιού «Λούλας και Ευάγγελου Νομικού» με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και την στήριξη του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.)
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μη Βίας, που καθιερώθηκε στις 15 Ιουνίου 2007 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Οκτωβρίου, παίκτριες των Α.Ο Θήρας, Π.Α.Ο.Κ. της ουγγρικής Βάσας και της κυπριακής Property Gallery Aπόλλων Λεμεσού, στο περιθώριο των αγώνων που ολοκληρώνονται απόψε στο κλειστό Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. καταδίκασαν, με το δικό τους σύνθημα η καθεμία, κάθε μορφή βίας, διακρίσεις και ανισότητες.
Παράλληλα οι πρωταθλήτριες του βόλεϊ από 3 χώρες, στην προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη, ζήτησαν από όλους να υψώσουν τη φωνή τους και να αντιταχθούν στη χρήση βίας, που παρατηρείται έντονα στη σημερινή κοινωνία μας, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται.

 

 

Απάντηση