ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Φιλίππου Βέροιας

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Φιλίππου Βέροιας

Η διοίκηση του Τ.Α.Α Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022
Μετά την ιστορική κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΜ στα αγόρια Κ18 και την πρόκριση της ομάδας μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η νέα χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τα παιδιά μας!
Στόχος μας όπως πάντα είναι η δημιουργία ποιοτικών και δυνατών αναπτυξιακών τμημάτων, που μέσα από τη δουλειά, τις ηθικές αξίες και τα σωστά αθλητικά πρότυπα θα «χτίσει» πρωτίστως υγιείς αθλητές-αθλήτριες και ανθρώπους για την κοινωνία και τον τόπο μας.
Υπεύθυνος του οικοδομήματος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φίλιππου Βέροιας και ειδικότερα του Παιδο-Εφηβικού τμήματος αγοριών, Δημήτρης Χριστοφορίδης, πολύπειρος περιφερειακός ομοσπονδιακός τεχνικός και πολύτιμο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας.
Πολύτιμη συνεργάτιδα του κ. Χριστοφορίδη θα είναι και φέτος η Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑΑ του Δημοκρίτειου Θράκης και πρώην αθλήτρια του Ζαφειράκη Νάουσας, Δάφνη Γκιόρσου, που θα αναλάβει το τμήμα Μίνι για αγόρια και κορίτσια.
Θα χαρούμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε με τα παιδιά σας την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στην πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν , στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (Πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου) να γνωριστούμε από κοντά, να ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων και να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποια άλλα ερωτήματα ενδέχεται να έχετε.

 

Απάντηση