ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέρασε στην ιστορία το F-4 League Cup «Ν. Σαμαράς» της Βέροιας

Οι προβολείς στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας….. έσβησαν. Το ειδικό «τάραφλεξ», που πριν λίγα 24ωρα στρώθηκε επιμελώς για να υποδεχθεί κοντά στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες του βόλεϊ και τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας, στην γιορτή του αθλήματος… ξηλώθηκε.
Οι πανηγυρισμοί των «Πειρατών» του Φοίνικα Σύρου για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου…… κόπασαν, μαζί με τα θερμά χειροκροτήματα για την πετυχημένη πορεία και τις ιστορικές στιγμές που’ «γραψαν» «οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» με το… καλημέρα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
Η επόμενη μέρα του τελικού βρήκε, σε αγωνιστικό επίπεδο, όλα τα μέλη της «οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας, γεμάτα από αισθήματα ικανοποίησης, χαράς και κυρίως περηφάνειας, παρόλο που ήθελαν όσο τίποτε άλλο να «φυλακίσουν» το 10ο τρόπαιο Λιγκ Καπ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Αντίστοιχα ήταν όμως τα συναισθήματα και σε οργανωτικό επίπεδο, όπου η βοήθεια της διοργανώτριας ΕΣΑΠ και του συνδιοργανωτή Δήμου Βέροιας-ΚΑΠΑ Βέροιας, ήταν ανεκτίμητη.
Τόσο ο προϊστάμενος του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (Πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου), Γρηγόρης Σανίκης, το προσωπικό του γηπέδου, οι υπάλληλοι γραφείου του ΚΑΠΑ Βέροιας και οι υπόλοιποι αφανείς ήρωες”, ένιωθαν στο φινάλε των αγώνων μια «γλυκιά» κόπωση, αλλά και περηφάνεια, που υπήρξαν «ζωντανό κομμάτι» της ιστορικής αυτή διοργάνωσης για την πόλη μας, με την επιτυχία της διοργάνωσης να αποτελεί επιβράβευση των κόπων όλων των συντελεστών.
Ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας αισθάνεται λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως πέρα από τον κ. Σανίκη, ιδιαίτερα δύο υπαλλήλους του ΚΑΠΑ Βέροιας, τις κυρίες Ρούλα Παπαγεωργίου και Μαριλένα Ρήγα για την άριστη συνεργασία μας, αλλά κυρίως για την άοκνη προσπάθεια και τα ξενύχτια, καθώς νυχθημερόν υπερβάλλανε εαυτούς, ώστε μέσα σε 4-5ημέρες η έδρα της Βέροιας να μετατραπεί σε πραγματικό «στολίδι», για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Παράλληλα οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύτιμους χορηγούς της διοργάνωσης που, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άπαντες, εξαιτίας της πανδημίας, είχαν σημαντική συμβολή στην επιτυχία του φάιναλ φορ:
«Win Master»
Μateco
Καφέ «Τσαγκαραδικο»
Καφέ Way Cup
«Spot team»
«Έπιπλο Βέρρος»
Σταύρος περίπτερο
«Γαλίκας
«Οne Market»
Βιοκλινική
«Βίκος»
«Rallis Τours»
Ιδιαίτερη μνεία τέλος αξίζει και στο Ραδιόφωνο- WEB TV της Κεντρικής Μακεδονίας Avena Fm 97,7 και στους δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη, Δέσποινα Καρέκλα, Δήμητρα Πριτσίνα, οι οποίοι ως παρουσιαστές της εκδήλωσης. έδωσαν το δικό τους «χρώμα» και «στυλ» στο φάιναλ φορ του 10ου Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς».

 

Απάντηση