ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Final-4 Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”: Τιμήθηκαν οι “δικοί μας άνθρωποι” στη Βέροια

Ο Φοίνικας Σύρου ήταν πανάξια ο μεγάλος νικητής του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που έγινε στη Βέροια, ωστόσο, εκτός από την φιναλίστ ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας, την τιμητική τους στη γιορτή του βόλεϊ είχαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας, αρκετοί «δικοί μας» άνθρωποι.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας, κ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», ειδικός γραμματέας και Αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, κ. Δημήτρης Πιτούλιας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ,Παντελης Ταρνατορος, βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων με την πρωτοβουλία των συνδιοργανωτών του φάιναλ-4 για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά και την συνεισφορά τους στον αθλητισμό.
Η απονομή που άργησε ένα χρόνο
Ξεχωριστή στιγμή ήταν η απονομή στον διοργανωτή Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας του κυπέλλου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 που κατέκτησε αλλα η απονομή δεν έγινε λόγω της καραντίνας και των υγειονομικών μέτρών κατά του covid. Την απονομή έκανε το μέλος του νέου Δ.Σ. της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και εκπρόσωπος του Γ.Α.Σ. Αρχελάου Κατερίνης Χρήστος Τασχουνίδης.
Τον δήμαρχο τίμησε,ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τίμησε τον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για την πολύτιμη συμπαράσταση και τη συνεισφορά του στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για πρώτη φορά στη Βέροια.
Πλακέτες Ταρνατόρου, Πιτούλια
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τίμησε τον πρόεδρο του ΤΑΑ Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Δημήτρη Πιτούλια για την επιτυχημένη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2021 για την προσφορά του στο βόλεϊ αλλά και ο Φίλιππος Βέροιας την ΕΣΑΠ για την συμβολή της στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Τιμή στον Κ.Α.Π.Α. Βέροιας
Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. ΦΙλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας τίμησε τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στη διοργάνωση του φάιναλ-4 Νίκος Σαμαράς.

 

 

Απάντηση