ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Μελλές Ν. παίκτης Κηφισιάς “Με τον ίδιο επαγγελματισμό θα αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους”(βίντεο)

Volley Life: Μελλές Ν. παίκτης Κηφισιάς “Με τον ίδιο επαγγελματισμό θα αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους”(βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο webtv Avena 97,7 ήταν την Παρασκευή 3 Απριλίου ο παίκτης της Κηφισιάς Νίκος Μελλές.

Ενόψει του 2ου γύρου των play out πιστεύει ότι οι ομάδες θα δείξουν ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Η ομάδα του στοχεύει να αντιμετωπίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό όπως και την πρώτη φορά όλα τα παιχνίδια.

Το παιχνίδι με τον Φίλιππο είναι κομβικής σημασίας καθώς θέλουν να κερδίσουν και να κλειδώσουν τελικά την 5η θέση και εάν έρθει η πολυπόθητη νίκη στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και τον Μίλωνα πιο άνετα.

Τα συμπεράσματα του που προκύπτουν από τον 1ο γύρο των play out είναι, ότι υπήρχε πολλή κούραση και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Στην περίπτωση που το πρόγραμμα ήταν διαφορετικό πιστεύει ότι θα γίνονταν πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Η ομάδα της Κηφισιάς στην οποία αγωνίζεται 4η συνεχομενη χρόνια είναι σταθμός στην καριέρα του και για την επόμενη σεζόν ως πρώτη προτεραιότητα είναι η ομάδα του.

Το βόλεϊ μπήκε στη ζωή του σε μικρή ηλικία και με προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όσον αφορά τον θεσμό του κυπέλλου ως αθλητής θα ήθελε να γίνει, γιατί η χαρά του αθλητή είναι να βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, κάτω από τις ιδιάζουσες φετινές συνθήκες θα προτιμούσε οι αθλητές να μην επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο και προκληθούν τραυματισμοί, οι οποίοι θα έχουν ενδεχόμενα συνεπεία για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, εάν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει να γίνει ο θεσμός του Κυπέλλου ο ίδιος και η ομάδα του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση