ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ράπτη Μάρα αρχηγός της ΑΕΚ “Στόχος μας η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας”(βίντεο)

Volley Life: Ράπτη Μάρα αρχηγός της ΑΕΚ “Στόχος μας η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας”(βίντεο)

Καλεσμένη την Παρασκευή 2 Απριλίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν η αρχηγός της ΑΕΚ Μάρα Ράπτη.

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Απριλίου πρόκειται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Άρη στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλαδος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού (1ος αγώνας 3-1). Όπως είπε, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία και το ματς θα είναι δύσκολο. Η ομάδα ειναι συγκεντρωμένη στον στόχο της και δεν υπάρχει η δυνατότητα χαλάρωσης. Ωστόσο, υπάρχει δημιουργικό άγχος και οι παίκτριες είναι έμπειρες στα δύσκολα παιχνίδια, επομένως, θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και το άγχος δεν θα μπει εμπόδιο για να πάρουν την νίκη.

Επίσης, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς είπε, ότι το γυναικείο βόλεϊ ήταν το πιο αδικημένο φέτος, γιατί εξαιτίας των διακοπών και της αβεβαιότητας πολλά κορίτσια αναγκάστηκαν είτε να βρούνε άλλη δουλειά είτε να φύγουν στο εξωτερικό με αποτέλεσμα οι ομάδες να αποδυναμωθούν.

Ο αρχικός στόχος της ομαδας ήταν να κάνει αργά και σταθερά βήματα για να φτάσει πάλι η ομάδα στην κορυφή.
Επαναπροσδιορίζοντας τον στόχο δεδομένης της κατάστασης είναι η πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου κάτι που θα το προσπαθήσουν μέχρι το τέλος.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τη διοίκηση της ομάδος που σε πολλές των περιπτώσεων την στήριξαν σε όλους τους τομείς και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της και την επόμενη σεζόν.

Μεγαλώνοντας με δύο γονείς από τον χώρο του αθλητισμού το βόλεϊ μπήκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία και ήταν κάτι που το εξέλιξε και έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Ακόμη, όμως, μεγάλη της αγάπη είναι και η φιλολογία την οποία και ακολούθησε και προσπαθεί να τα συνδυάζει και τα δύο, αν και δεν είναι εύκολο. Μέχρι στιγμής δεν σκέφτεται την προπονητική μελλοντικά και η πρώτη της προτεραιότητα όταν σταματήσει το βόλεϊ είναι να ακολουθήσει τον χώρο της φιλολογίας.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση