ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ. Μουρτζίλας:”Καταθέτουμε μηνύσεις” Γ. Μηνάς “Θλίβομαι για όλους αυτούς”(βίντεο)

Σ. Μουρτζίλας:”Καταθέτουμε μηνύσεις” Γ. Μηνάς “Θλίβομαι για όλους αυτούς”

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Βέροιας ήταν προγραμματισμένο να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ημαθίας και ενώ η διαδικασία βρίσκονταν σε εξέλιξη με παρέμβαση της αστυνομίας και χωρίς να υπάρχουν παραβάσεις, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ημαθίας, διεκόπη η εκλογική διαδικασία.

Την ίδια στιγμή στο στούντιο του Avena διεξάγονταν η προγραμματισμένη αθλητική εκπομπή Sport time (κάθε Δευτέρα 18:00-20:00 και Πέμπτη 22:00-00:00). Περιπου μισή ώρα πριν την λήξη της εκπομπής, οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν για την διακοπή της εκλογικής διαδικασίας και ζήτησαν την άποψη του κυρίου Μηνά Γιάννη, προέδρου της Ένωσης Αποστόλου Παύλου (Μακροχωρίου) και του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Μουρτζίλα Στέργιου.

“Θλίβομαι γι’ αυτά που συνέβησαν στην σημερινή διάρκεια”, είπε ο Γιάννης Μηνάς. “Αυτοί οι άνθρωποι που προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο της Ημαθίας μπροστά;”,  διερωτήθηκε.”Αλλά και η πολιτεία, η οποία για άλλες περιπτώσεις κάνει τα στραβά μάτια και σε μια τέτοια διαδικασία καθ’ όλα νόμιμη, η οποία τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις, να την σταματα;”

Στη συνέχεια,  η εκπομπή επικοινώνησε και με τον κύριο Μουρτζίλα, ο οποίος  είπε “είχα ενημερώσει από τις 24/3 την αστυνομία για τη διαδικασία της εκλογής και είχα το ok για να γίνει. Σήμερα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η αστυνομία ήρθε και όπως μας είπε μετά από καταγγελία που έγινε από μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ είναι αναγκασμένοι να σταματήσουν τη διαδικασία. Η διαδικασία εξελισσόταν καθ’ όλα νόμιμα,  με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και χωρίς να υπάρχει απολύτως καμία παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Για εμάς ήταν έκπληξη, διότι ακόμη και σήμερα ο ίδιος μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΣ επισκεφθήκαμε τον εισαγγελέα και μας είπε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία των εκλογών γιατί καθ’ όλα ήταν νόμιμα. Σήμερα, είμαι έξω φρενών συνέχισε ο κύριος Μουρτζίλας, γιατί ταλαιπωρήθηκαν όλοι αυτοί οι παράγοντες, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αιμορραγούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους που προέβησαν σε αυτήν την καταγγελία. Και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να έρθουν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο της Ημαθίας; Η διαδικασία είχε ξεκινήσει και είχαν ψηφίσει περίπου 14  άτομα και εάν υπήρχε κάτι το μεμπτό θα έπρεπε να έχουμε ενημερωθεί 24 ώρες πριν. Ο κύριος Μουρτζίλας προανήγγειλε, ότι τις επόμενες ώρες θα κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τη διακοπή της διαδικασίας και τέλος είπε ότι λυπάμαι και για την κυβέρνηση, στο οποίο κόμα ανήκω και εγώ, που μεταχειρίζεται με τέτοιον τρόπο μια τέτοια νόμιμη διαδικασία και αφήνει να γίνονται διαμαρτυρίες χωρίς να τηρούνται ανάλογα μέτρα.”

Να σημειώσουμε ότι για το θέμα αυτό και τις εξελίξεις ο Γιάννης Μηνάς, πρόεδρος Μακροχωρίου και ο Δημήτρης Ματσούκας, πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, θα βρεθούν στο στούντιο του Avena και στην εκπομοη Sport time στις 22:00 την Πέμπτη 1 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Απάντηση