ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Παπαδόπουλος Παναγιώτης παίκτης Κηφισιάς “Έχω βρει το κίνητρο και τον ρόλο μου στην ομάδα” (βίντεο)

Καλεσμένος την Τρίτη 2 Μαρτίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν ο παίκτης της Κηφισιάς  Παπαδόπουλος Παναγιώτης. 

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ είπε, ότι ίσως να ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας στο κομμάτι της υπομονής. Οι στόχοι τους διαφέρουν καθώς ο ΠΑΟΚ κάνει ξεκάθαρα πρωταθλητισμό ενώ η Κηφιασιά προσπαθει να είναι όσο πιο κοντά τους.

Σχετικά με τον κορωνοϊό που ταλαιπώρησε την ομάδα του το προηγούμενο διάστημα ανέφερε, ότι ήταν ζήτημα ηθικής ευθύνης και οι αθλητές έπρεπε και πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η ομάδα δεν έβαλε τα αποτελέσματα πάνω από την υγεία των αθλητών. Σταδιακά επέστρεψαν όλοι οι αθλητές στο γήπεδο και προσπαθούν να βρούνε τους ρυθμούς τους.

Για τον Παμβοχαϊκό που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα τόνισε, ότι δεν είναι ντροπή μια ομάδα να μην μπορεί να κάνει επαγγελματικό αθλητισμό και οφείλει να δηλώνεται πολύ νωρίτερα έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση.

Ως στόχο θέτει την καθημερινή του εξέλιξη και να εκμεταλλεύεται κάθε κομμάτι της προπόνησης, θέλει ακόμη να τελειώσει τις σπουδές του και η νέα σεζόν να τον βρει σε μια ομάδα που να έχει όσο το δυνατόν υψηλότερους και ανταγωνιστικότερους στόχους.

Έχοντας ως γνώμονα το αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελε να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού μόνο όμως εάν θα τον έπειθε η ομάδα ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί περισσότερο από ότι θα εξελίσσονταν στην Ελλάδα.

Πραγματικά απολαμβάνει την φετινή χρόνια και έχει βρει το κίνητρο και τον ρόλο του στην ομάδα της Κηφιασιάς και είναι βέβαιος ότι μπορεί να σταθεί και σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα όντας πια και πιο έμπειρος.

Ο προπονητής της Εθνικής είναι της άποψης ότι θα έπρεπε να ασχολείται μόνο με την Εθνική ομάδα έτσι ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να κρίνει τους αθλητές που θα την στελεχώσουν. Ωστόσο θεωρεί,  ότι οι αθλητές σπάνια αδικούνται ή αδικούνται με δόλο.

Η ιδέα να ασχοληθεί με την προπονητική μέχρι στιγμής τον απομακρύνει γιατί ίσως νιώθει περισσότερο αθλητής. Ωστόσο, δεν το αποκλείει μελλοντικά.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

 

Απάντηση