ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: αρχηγός ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής”Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα”(Βίντεο)

Ο αρχηγος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής με την αξιοζήλευτη πορεία καθώς έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες εντός και εκτός Ελλάδος ήταν καλεσμένος την Τριτη 9 Μαρτίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7.

Όπως είπε, θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του με Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει φέτος να πάρει πρωτάθλημα. Αν μια ομάδα σχεδιάστηκε για να πάρει πρωτάθλημα και δεν το πάρει θεωρείται αποτυχία.

Ο νέος προπονητής που ήρθε είναι έμπειρος με καριέρα στο εξωτερικό. Η αλλαγή του προπονητή αλλάζει και την ψυχολογία, δηλωσε ο ίδιος. Το αβαντάζ μας είναι ότι κάνουμε καινούργια αρχή. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν φοβάται καμία ομάδα.

Στα μεγάλα ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Όσον αφορά για την Εθνική ομάδα είπε, ότι είναι σημαντικό για τον κάθε αθλητή να φορά το εθνόσημο. Οι αθλητές και φέτος θα προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερο που μπορούν, βάζοντας στην άκρη τη κούραση και κάνοντας νέα προετοιμασία. Στόχος είναι η πρόκριση στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το League Cup και το Κύπελλο Ελλάδος θεωρεί ότι είναι δύσκολο να γίνουν. Ωστόσο εάν γίνει το League Cup οι 4 ομάδες έχουν ίσες ευκαιρίες για την κατάκτηση του τίτλου.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση