ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Καραμπέτσος Γ. “Συμμαζέψαμε τα οικονομικά, προωθούμε το άθλημα και συνεχίζουμε”(Βίντεο)

Καραμπέτσος

Καραμπέτσος

Volley Life: Γιώργος Καραμπέτσος, νυν πρόεδρος και υποψήφιος για την ελληνική Ομοσπονδία πετοσφαιρισης “Συμμαζέψαμε τα οικονομικά, προωθούμε το άθλημα και συνεχίζουμε”

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ηταν ο νυν πρόεδρος και υποψήφιος για την ελληνική Ομοσπονδία πετοσφαιρισης Καραμπέτσος Γιώργος, ο οποίος παραχώρησε
συνέντευξη αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομιών από τις προηγούμενες διοικήσεις, μέλη των οποίων θέλουν να ξαναείναι μέσα στη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν δέχομαι να μου κουνούν το δάχτυλο άνθρωποι οι οποίοι έφεραν σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση την Ομοσπονδία, άνθρωποι που οδήγησαν την Ομοσπονδία για χρέη στα δικαστήρια.

Ακόμη, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν επί των ημερών του για το άθλημα του βόλεϊ τόσο σε επίπεδο ανδρών, γυναικών αλλά και στο beach volley κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, οι οποίοι επισκέφθηκαν όλους τους συλλόγους για να δούνε από κοντά τους αθλητές να προπονούνται και να αγωνίζονται με σκοπό να επιλέξουν τους καλύτερους για να στελεχωθούν οι εθνικές ομάδες. Επισης, αναφέρθηκε στις επισκέψεις που πραγματοποίησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές σε 800 σχολεία της χώρας για την προώθηση του αθλήματος.

Επιπλέον, τόνισε ότι στις εθνικές ομάδες οι προπονητές είναι καταξιωμένοι και με πάρα πολύ χαμηλές οικονομικές απολαβές σε σχέση με την ποιότητα, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως είπε αυτό του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος ανδρών, του κυρίου Ανδρεόπουλου που αμείβεται με 8000 ευρώ τον χρόνο που όπως είπε με αυτά τα χρήματα δεν πληρώνεται ούτε ο προπονητής ενός μικρού συλλόγου.

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του τον κύριο Τριανταφυλλίδη, είπε ότι τον γνωρίζει, τον εκτιμά και τον σεβεται, θεωρεί, όμως, ότι δεν γνωρίζει τα διοικητικά πράγματα και είναι τελείως διαφορετικό από το να είσαι αθλητής και το να διοικείς. Όσον αφορά δε, το επιχείρημα που χρησιμοποιείται από την πλευρά του κυρίου Τριανταφυλλίδη ότι πλαισιώνεται από καταξιωμένους αθλητές είπε, ότι και στο επιτελείο του υπάρχουν καταξιωμένοι αθλητές όπως αυτό του Μάριου Γκιούρδα και πολλών άλλων.

Ως πρώτη προτεραιότητα και επίτευγμα της διοίκησης του ήταν να συμμαζέψει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, τα χρέη ήταν πάρα πολλά και σε πάρα πολλούς. Ωστόσο, έγινε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλος αγώνας τα οικονομικά να συμμαζευτούν και σε έναν μεγάλο βαθμό να έχουν ξεπληρωθεί οι υποχρεώσεις προς τρίτους.

Ερωτηθείς γιατί έφτασαν τα οικονομικά σε αυτή την κατάσταση και αν υπήρξε κατάχρηση, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει διαπιστωθεί αλλά εγώ δεν τρώω ακριβά ψάρια μ’ αρέσει η σαρδέλα και ο γαύρος και όπου πηγαίνω τους λογαριασμούς τους πληρώνω εγώ, ακόμη και τον καφέ και το τοστ που πίνω και τρώω όταν βρίσκομαι μέσα στην Ομοσπονδία και έρχονται από έξω, τα πληρώνω εγώ.

Βασικότερος στόχος του είναι να κάνει 2 με 3 προπονητήρια. Έχουν γίνει συζητήσεις και βρίσκονται υπό εξέλιξη. Επίσης, θα ήθελε να αγοράσει ένα πούλμαν που να ανήκει στην Ομοσπονδία.
Είναι άνθρωπος που λειτουργεί με γνώμονα το ήθος του και ήταν, ειναι και θα είναι πραγματικός εραστής του αθλήματος.

Τέλος, εξέφρασε και τη βεβαιότητά του ότι και στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ο νικητής και ο εκ νέου πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση