ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ξανθόπουλος, Αναστασίου “Στοχεύουμε να νικήσουμε τον Μίλωνα και να απολαύσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό(Βίντεο)

Καλεσμένοι στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου ηταν ο γενικός αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας Ξανθόπουλος Λεωνίδας και ο team manager Δημήτρης Αναστασίου, οι οποίοι εξήγησαν τους λόγους που αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Κηφισιά  και παραδεχτηκαν οτι ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα οσον αφορα το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν λάθος και δεν έγινε εσκεμμένα γιατί το πρωτόκολλο είχε ορισμένες ασάφειες.

Η ομάδα του Φίλιππου βρίσκεται στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου παίζει με τον Μίλωνα και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η ομάδα επανέρχεται σιγά σιγα μετά την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό και δεν πτοείται. Στην προπόνηση η ομάδα έδειξε ότι είναι προετοιμασμένη και στοχευει στην νίκη στο παιχνίδι με τον Μίλωνα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να το απολαύσουν. 

Μεταξύ όλων των άλλων, η είδηση από τους δύο παράγοντες του Φιλιππου βγήκε καθώς παραδέχτηκαν ότι “η ομάδα δεν δημιουργήθηκε για να μείνει στην κατηγορία αλλά για να πρωταγωνιστήσει”.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι τα παιχνίδια με τα δύο εκ των φαβορί του φετινού πρωταθλήματος   πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Βέροια και σύμφωνα με το πρόγραμμα 8/3 οι ερυθρόλευκοι της Βέροιας θα υποδεχτούν τον Φοίνικα Σύρου και 11/3 τον Ολυμπιακό. 

Τέλος, όσον αφορά το League Cup οι ίδιοι πιστεύουν οτι θα γίνει και δεν θα υπάρξουν άλλες διακοπές.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση